Магазин по категории

безплатна доставка, тест за дънната платка KDL-32R430B 1-889-354-11 работен екран LC320DXJ (SF) (А9)

Нов

32.01лв.

купувачът трябва да го прочетете!!!

Моля, обърнете внимание:

1:Описание Преди покупка, моля, прочетете внимателно име, моля, уверете се, че модела такси и модели коли, ако не сте сигурни, право да купуват продукт не съответства на работа, това е отговорност на купувача, ние не носим отговорност, ние може да приеме връщане на стоката, но ние не поемаме транспортните разходи, ако не разбирате въпроса, вие винаги можете да ни изпратите на и-мейл, ние ще отговорим на вашата поща, благодаря!

2.Тези продукти са използвани, компоненти монтажна платка не всички счупени,ние изпитаме преди да сме изпратили ,

3. целия продукт е тестван преди да превозва.Ако продуктът е повреден по време на доставката, моля да ни уведомите за това веднага след получаването му.

4: Не отваряйте спор, защото даден продукт е стар.Имаме подробно описание.Ако не можете да го приемете, моля, не правете поръчка и не повикване излишни спорове.Благодарим ви!

5:част от продукта е нов и оригинален, в случай на запасите има нов състав, ние ще изпратим имейл на всички нови храни, ако в случай на нов състав продадени, ние ще изпратим старите продукти, но всички продукти са строго тествани преди да го изпратите, така че не се притеснявайте!надявам се да ме разберете!

6: Всички продукти имат три месеца гаранционен срок, ако имате някакви проблеми с качеството, можете да се свържете с нас ,ние можем да променим стоки и техническо обслужване, Ако не сте доволни, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи, без никакви загуби.

Етикети: ключ windos 10 pro, arm процесор, m5stack, гитарная инсталация 6 торент, офис прозорец, външен твърд диск, пинсети vetus 6 6a, led315d10 07 b, adob, mp277.

търговска марка Генрилиан
Произход CN(произход)
Тип Вградена Индустриална Дънна Платка

Напишете отзив

безплатна доставка, тест за дънната платка KDL-32R430B 1-889-354-11 работен екран LC320DXJ (SF) (А9)

безплатна доставка, тест за дънната платка KDL-32R430B 1-889-354-11 работен екран LC320DXJ (SF) (А9)

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение