Магазин по категории

12шт всички видове кварц Кристал точка пръчка Кристал кварц обелиск рейки лечение на Роза енергия скъпоценен камък за домашен декор

Нов

43.19лв.

Точка Обясни Име

Материал

естествен кварцов кристал Тегло g дължина

мм Широчина мм височина 65-75мм плащане

* Плащането трябва да бъде в рамките на 7 дни след края на търговията.Моля, уверете се, че адресът е "Ship To" във вашата сметка, набирателна е указана правилно.

* Международни купувачи моля, обърнете внимание, че вносните мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

Доставка И Товаро-Разтоварни Дейности

* Детайл ще бъде потопен от стълба на стълба на стандартен международен превоз на товари (с проследяване на номера).

* Изпращам в рамките на 3 работни дни след получаване на плащане, той обикновено пристигат в рамките на 30 работни дни.Ако се нуждаете от доставка на EMS, моля, не се колебайте да се свържете с мен.Ние предлагаме няколко възможности за доставка, както следва:

1. Доставка SAL (доставка SAL отнема около 18-30 дни.по-евтино и по-бързо

2. въздушна доставка (въздушна доставка отнема около 15-20 дни,по-бързо, но е скъпо)

3. доставка EMS (EMS отнема около 6-10 дни.най-бързият, но много скъп)

4. морска доставка (морска доставка отнема около 45-60 дни, ще е по-добре да не се избират морска доставка, ако нямате търпение да чакате толкова дълго в продължение на около 2 месеца.най-евтиният, но е много бавно)

Комбинирана Доставка

* Щастлив съм да комбинирате доставката на стоки, выигранным/закупени в рамките на 7 дни.

* Можете да получите 15% отстъпка за доставка.

* Комбинирана отстъпка от цената на доставка е достъпна само в случай, ако вие направите един пълен плащане.Моля, изчакайте, докато всички търгове ще се изчерпи.След това, моля, пишете Ми на електронната поща за комбинирано фактури, ако аз още не е направила това.

Правила за връщане

* Ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с мен веднага.Стоките могат да бъдат върнати в рамките на 7 дни след получаване на 100% връщане на парите. * Върнатите стоки трябва да бъде в оригинална опаковка и в условия на превоз, не се издържат и не са променени.

Условия

Стоки се изпращат в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на плащането.

Ако продуктът е повреден по пощата, мога да си върне разходите за доставка и да ви компенсира някои пари.

Изпращам колети поща на Китай.Ако пакетът се изгуби по Пощата, мога да ви го изпратим отново или да изпратите пълен парите обратно.

Аз отговарям на имейли 7 дни в седмицата.Ако не можете да получите отговор от мен в продължение на 2 дни, това означава, че ние не можем да получите на вашата електронна поща.Моля, уверете се, че сте изпратили писмо на правилния адрес за електронна поща.

Ако имате някакви въпроси относно поръчката, моля, не се колебайте да се свържете с мен.Аз съм готов да реши всеки проблем с моите клиенти.Ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни.(^v^)

Етикети: изцеление кристална енергия, Crystal, обелиск, кварцов кристал, черешов кварц крушка, кристален кула, камък обелиск, зелен лазурит, обелиск кварцов, Кристален обелиск.

Материал Crystal
търговска марка пинхан
Стил Модерен
Регионална Функция Китай
Тема Любов

Напишете отзив

12шт всички видове кварц Кристал точка пръчка Кристал кварц обелиск рейки лечение на Роза енергия скъпоценен камък за домашен декор

12шт всички видове кварц Кристал точка пръчка Кристал кварц обелиск рейки лечение на Роза енергия скъпоценен камък за домашен декор

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение