Магазин по категории

D945PSN D945GNT D945PLRN

Нов

100.82лв.

Тази по-ниска цена не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила.Всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.Ако пратката не може да бъде транспортирана по причина на купувача (включително отказът да се подпише), купувачът трябва да си позволи всички допълнителни разходи!

1.ние приемаме плащания чрез Xmppresearch.org НАБИРАТЕЛНИ

2.плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след подаване на поръчката.

3.Ако можете,t вземете вашата поръчка веднага след приключването на търга,моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

4.100% от всички доставени продукти са тествани преди да изпратите, и ние гарантираме, че всички наши продукти, които ще получите, ще работят в пълен ред.

5.В момента ние изпращаме стоки по целия свят.С изключение на APO/FPO, които използват доверени трети страни куриерска служба.

6.колко време ми е необходимо, за да изпълни заповедта.

7.Времето, необходимо за получаване на вашата поръчка зависи от 2 фактора:на избрания от вас начин на доставка и период на изпълнение на поръчката.Моля, обърнете внимание, че ние правим всичко възможно, за да се уверите, че ще получите поръчката си своевременно.По-долу са на изчислената времева рамка.

Начин на доставка:

По-долу са нашите партньорски логистични компании и на изчислената времева рамка.Пътуване във времето варира в зависимост от това,къде се намирате.

Начин На Доставка Очакваното Време

DHL 3~7days

FEDEX 3~7days

UPS 3~7days

EMS 8~12days

Ние не носим отговорност за забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги.Но ние ще ви помогнем да следите за определяне на парцел, докато не я получи.

Гаранция:

1.продуктите са от най-високо качество,така че,ако не сте доволни, придобити стока, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти .Възможно най-скоро.Ние можем да ви помогнем с каквото връщането и возмещениями, основани върху състоянието на стоката.

2.Ако стоките, които сте получили не е така, както е описано.Моля, уведомете ни, и изпрати обратно в рамките на 3 дни за връщане на парите.Ние ще възстановим парите си в рамките на една седмица от датата на получаване на върнатия продукт.

3.Ние предлагаме 3 месеца гаранция за целия от нашите продукти.Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние

Моля, обърнете внимание, че следните продукти не подлежат на връщане:

1).Използвани Елементи

2).детайли без нашата етикети или оригиналната опаковка

3).подробности не са пратени от нас

Забележка:клиентът трябва да поеме разходите за доставка на стока обратно,ние плаща доставка за повторно изпращане.

Уверете се, че продуктите са оригинални, моля, бъдете сигурни за закупуване.

Етикети: бели ръкавици от ангорски, фаровете w204 c250, калъф за ключове от колата yaris, интелигентен ключ на автомобила yaris, портфейл xr case карта, туника блуза наметала, колие пода на булката, полу боксьор готини мъже, етикети пес токсини.

търговска марка Таофа
Воспользуйся TV
Безжична Връзка Кабелна Управление
Номер На Модела D945PSN
Документ НЯМА
Произход AR (произход)
Пакет ДА

Напишете отзив

D945PSN D945GNT D945PLRN

D945PSN D945GNT D945PLRN

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение