Магазин по категории

Благородна нова мини плосък педал на един крак ключа татуировки неръждаема стомана Миниая плосък педал на един крак ключа татуировки за захранване

Нов

20.32лв.

Мини Плосък Вземе Подножието На Педала От Неръждаема Стомана

Обикновено изключване и натискане стават безплатни

Не е включено-изключено всеки тласък променя статута на

Моноблок

Размер: приблизително 1 2,3 х 4,5 см

Тегло: 275 г / ч

Дължина на захранващия кабел: около 154 см

Доставка:

При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Искаме информация в рамките на 3 работния ден след като вашата обезщетението ще се извърши.Ние не може да се гарантира срок на доставка на всички международни пересылках подходящи за валута печалба времена митническа почистване в отделните страни, което може да повлияе на бързината на вашия продукт тестван.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос на стока в страната си.Тези допълнителни такси могат да се налагат в момента на доставката.Ние няма да се върне цената за доставка за отказанные доставка.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

ВРЪЩАНЕ:

Ние правим всичко възможно, за да обслужим нашите клиенти възможно най-добре.

Ние ще ви възстановим парите, ако се върнете на стоки по някаква причина в рамките на 7 дни от датата на тяхното получаване.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако информация за повредени или загубени, когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

Несъответствие Цвят:

Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т.н. все пак, ако смятате, че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно възстановяване или връщане на парите.

Коментари:

Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни .Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставят най-добрите услуги customser.

Етикети: педал за упражнения, спк стартира строителни usb c, барабанная актуално midi foot, татуировка педали, Преминете 4pdt, бял педал китара foot switch, foot switch педал, foot switch ktm, през цялата foot switch педал, господар на гръмотевиците.

Сертифициране На Качеството На Продукта 3C
Произход CN(произход)
Име Татуировка вземе подножието на педала
Доставчик Боядисване На Тялото-Март
Номер На Модела TFS12
Тип Източник На Захранване Татуировки
търговска марка ЫРЫТАТ

Напишете отзив

Благородна нова мини плосък педал на един крак ключа татуировки неръждаема стомана Миниая плосък педал на един крак ключа татуировки за захранване

Благородна нова мини плосък педал на един крак ключа татуировки неръждаема стомана Миниая плосък педал на един крак ключа татуировки за захранване

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение