Магазин по категории

Окачване на автомобила бар за TOYOTA Camry TCR балансирная барабани за Camry 2007-2011 години Imperial EC8 Top Bar Против Roll Bar

Нов

241.96лв.

[съответните модели] Изобилие от новия и Стария за Camry EC8

"Име на продукта": тялото TTCR-II засилване на анти-бара, гмуркане, бар на баланса.

[] (Dongguan Hao Ченг) TTCR-II A усилвател на експертите

[] : 7075 алюминиево-магнезиева сплав (описание на ниско снимка на изображението)

[аксесоари] винтове --+ съставки (костюм може да се продава отделно), за обслужване на клиента за контакт за рисунка на инсталацията)

"Мястото на инсталация" машинното отделение + преди шаси-в-бъдеще,

[инсталиране] положението на винта първоначалната инсталация на автомобила, зелен цвят на промяна без разрушаване

"Позициониране на продукт" Семеен автомобил: (ако превозното средство не надвишава 600 хиляди достатъчно продукт)

[ползите] главно използван, за да увеличи РАМК - скованост на кораб структура на шасито, защитата на амортисьорите удар, се обръща против преобръщане, водещо колело за висока скорост повратна точка е по-ясен, бърз ход, за да увеличи способността на организма преса, да се подобри чрез контролиране на управлението на стабилности и представа за сигурност.Ефектът е много добър!

[support services] подкрепа за съхранение на монтаж-поддръжка на едро-поддръжка налагани плащане (Ако вие още не са отворили Alipay или интернет банкиране трябва да се изпрати Дебон за събиране, доставка)! (моля, свържете се с нашата компания, благодаря)

За да съхранявате и инсталирате от избора нагоре адрес 4: ул дела Dongguan Liaobu в града Гуандуна международния автоматично.

след-продажба : 7 дни липсата на причините за връщане. . (след получаване на стоката проблем с качеството или тръгват в грешна течове, монтаж, демонтаж на опаковката негуманоидного щети, в рамките на месеца, моля, свържете се с пакет за обслужване на клиенти се връща, монтаж, моля изпратете изображение, преследване на 100 процента от абсолютно дават ви решения за справяне, раздразнителен Шен победи)

продуктът е взел и чертежи на инсталация:

Шест поколения, стара camry 4 пъти:

Един параграф алуминий, магнезий предната покрив

Монтажен чертеж на нови стоки.

Първоначално монтиран винт, зелено състояние на сигурност, не е необходимо пробиване, завъртане на влияние след инсталация може очевидно да се чувстват.

Нов инсталационен чертеж camry

бившият горен монтажен чертеж: задължително се комбинира с двете страни има крачета и прекарайте раздельную инсталация, първият комплект вала дясно след задържане на винт.

Материал на продукта :

Опаковка на продукта:

Етикети: антипрокатный прът, окачване на nissan, tcr, sway bar toyota, бар магнезий, асфалт, стикер на велосипедную живот, кремневый прът, магнезий, броня suzuki vitara.

Широчина На Продукта 25inch
търговска марка pissenlit
Името На Модела Окачване
Име на продукта Балансир TCR
специални характеристики Окачване
Дължина На Продукта 130inch
Вид На Материала Алюминиево-магнезиева сплав
Тегло Деталя 5kg
Височина На Продукта 25inch
Година 06-2011
Сертифициране На Входящи Тестове ССС
is Dongguan Hao Ченг TTCR balance bar
Материал Сплав Al Mg
Тип Неразрушающая модификация на оригиналните места за паркиране
Диаметъра На Продукта 0inch

Напишете отзив

Окачване на автомобила бар за TOYOTA Camry TCR балансирная барабани за Camry 2007-2011 години Imperial EC8 Top Bar Против Roll Bar

Окачване на автомобила бар за TOYOTA Camry TCR балансирная барабани за Camry 2007-2011 години Imperial EC8 Top Bar Против Roll Bar

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение