Магазин по категории

New Throwing Star Lan Tap Tool Acrylic Protective Box Ethernet Passive tap Rj-45 Packet Capture Mod Реплика Monitoring Tool

Нов

72.01лв.

Нова метательная Звезда Lan Tap Tool акрилна защитна кутия пасивен Ethernet tap Rj-45 Packet Capture Mod Реплика Monitoring Tool

1. размер : 6см * 3.8 cm * 2.5 cm

2. Материал : Акрил

3. опаковка: 1pcs акрилна кутия метательной звезди lan tap

Забележка: лампата не работи, когато кранът работи, така че ние си поставяме за щит на случаен принцип.

Обяснение :

Throwing Star LAN Tap-това е малко, просто устройство за наблюдение на Ethernet комуникации.

Използването на

Използвайте кабели за свързване на Ethernet метательной звезди LAN Tap (J1 и J2) в съответствие с целта на мрежата, подлежащи на мониторинг.

Използвайте Ethernet за свързване на един или и двете от портове за наблюдение (J3 и J4) до пристанищата на една или две станции за мониторинг.Всеки порт автоматично следи движение само в една посока.

Използвайте вашето любимо софтуер (например, tcpdump или Wireshark) на станция за наблюдение, за улавяне на мрежовия трафик.

Теория работа

Метательная звезда LAN Tap-това е пасивна Ethernet-кран, който не изисква захранване за работа.Има активни методи за свързване към Ethernet-съединения (например огледално порт на ключа), но нито един от тях не може да надмине пасивни кранове за преносимост.За целта мрежа метательная Звезда LAN Tap изглежда точно като участък от кабела, но проводници в кабела се разпространяват на портове за мониторинг в допълнение към свързване на един целеви пристанище до друго.

Портове за мониторинг (J3 и J4) са предназначени само за приемане, те се свързват с линии на поглъщане на данните на станция за наблюдение, но не се свързват с линии за предаване станции.Това прави невъзможно за станция за мониторинг случайна предаване на пакети данни в целевата мрежа.

Кран LAN хвърляне на звезди проектиран да контролира мрежата 10BASET и 100BASETX.Това не е възможно за незащитен кран извърши мониторинг на мрежи 1000BASET (Gigabit Ethernet), така че метательная Звезда LAN Tap умишлено да влошава качеството на целеви мрежи 1000BASET, като ги принуждава да преговаря за по-ниска скорост (обикновено 100BASETX), които могат пасивно да се контролира.В това се крие определяне две кондензатори (С1 и С2).

Както и всички пасивни LAN-колена, метательная Звезда LAN-отвеждане в известна степен влошава качеството на сигнала.С изключение на случаите, описани по-горе, за гигабитови мрежи, това рядко причинява проблеми в целевата мрежа.В ситуации, когато се използват много дълги кабели, влошаване на сигнала може да доведе до намаляване на производителността на мрежата.Препоръчително е да се използват кабели, дължината на които не надвишава необходимото.

Етикети: конектор rj-45, промяна, скоростна wismec, conector ethernet, златна реплика, жена вейп министерството на отбраната, Мон блан, Мрежов Филтър От Пренапрежение, smok vape box mod, мрежова кран.

Номер На Модела Пасивен кран Ethernet
Произход CN(произход)
Документ ROHS
Тип Конектори
търговска марка ДЕБРОГЛИ
Статус На Продукта Склад
Пакет ДА

Напишете отзив

New Throwing Star Lan Tap Tool Acrylic Protective Box Ethernet Passive tap Rj-45 Packet Capture Mod Реплика Monitoring Tool

New Throwing Star Lan Tap Tool Acrylic Protective Box Ethernet Passive tap Rj-45 Packet Capture Mod Реплика Monitoring Tool

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение