Магазин по категории

KUNFINE Car Electronic Throttle Контролер Racing Accelerator мощен усилвател за FORD RANGER 2012-After Parts Tuning

Нов

89.60лв.

KUNFINE Car Electronic Throttle Контролер Racing Accelerator мощен усилвател за FORD RANGER 2012-After Parts Tuning Аксесоар 11 Drive

Подходящ за автомобил

За FORD RANGER 2012-след

За Двигатели На Автомобили : 2.2/2.5/3.2 L

Забележка:кажете ни модела на автомобила и годината, и покажете ни вашия порт тампон на газта като следващото изображение когато правите поръчка по поръчка.

Какво е електронен регулатор на газта ?Електронен контролер на педала на газта-това е контролер за реакция на педала на газта.Той елиминира закъсненията за отговор на електронната си на педала на газта.Ефективно, тя позволява на двигателя да реагира по-бързо.В резултат на това колата може да ускорява по-бързо.Вие сте платили много пари за колата, но когато натиснете педала на газта, смятате, че натискане на гъба.Забелязали ли сте, че старите коли са по-полезни?Какво може да се направи и електронен регулатор на газта ? 1. подобрете скоростта на реакция на електронната педала на газта 2. подобрете чувствителността на педала на газта, колата 3. Намаляване на броя на справки в двигателя 4. Ускорява до увеличаване на 60% 5. Щепсела и да играе. 6. Икономия на гориво 3-8%

ФУНКЦИЯ И СПЕЦИФИКА

1. продуктът трябва да подобри управляемостта на автомобила главно чрез управление на отварянето и затварянето на чувствителност на педала на газта, което го прави по-добре се адаптират към различните навици на шофиране и на път

условия.

2.продуктът има следните характеристики: P1H ръчно/удобен режим, P2H ръчно/спортен режим, P3H автоматично/състезателен режим, P1A автоматично/удобен режим, P2A автоматично/спортен режим, P3A автоматично/състезателен режим, SS9 един ключов режим изпреварване, режим изследвания, противоугонный режим, икономичен режим на гориво ЕО на оригиналната форма на AOF, всеки режим, 9 функции за фина настройка.

3. Този продукт има един ключов режим изпреварване, той позволява на водача, за да изпревари по-лесно и по-лесно.

4.чувство за ускоряване класифицирани тънко от силна към слаба.освен това, той се прилага относителни плавни ефективни криви, за да сте сигурни, че ускоряющий сензор и в същото време запазва сложността на манипулация.

5. По-добре да идентифицира автоматично прехвърляне и ръчно предаване, последната буква от всеки режим показва H/A, за да се разграничат различни предаване.Водачите могат за смяна на предавките в зависимост от вашите навици на шофиране.

Забележка: оригиналната заводска форма в режим на: P2.5AAT

В пакета включва: 1 * кола електронен регулатор на газта

Дисплей На Педала На Газта На Колата 1* Електронен

1* Ръководство На Потребителя

Етикети: увеличаване на ускоряване, резервни части ford ranger отстрани, Форд Транзит, sprinter w906, тунинг-комплект ford ranger, Макс Форд тунинг, дисплей на педала на газта, велосипеден електрически дросел, бустерная машина, екранното меню naza lite osd.

Материал Пластмаса
търговска марка КУНФИН

Напишете отзив

KUNFINE Car Electronic Throttle Контролер Racing Accelerator мощен усилвател за FORD RANGER 2012-After Parts Tuning

KUNFINE Car Electronic Throttle Контролер Racing Accelerator мощен усилвател за FORD RANGER 2012-After Parts Tuning

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение