Магазин по категории

Оригиналната нова 13.3" extactly модел N133HCG-GF3 IPS FHD удобна технология за 30pin матрица на лаптоп лъскава подмяна на LCD led панел на екрана

Нов

108.82лв.

Внимание:

----------------------------------- 1.In за да се избегнат всякакви грешки , моля, уведомете ни вашият номер на детайли на екрана или модел лаптоп след плащането изпрати снимка ще бъде по-добре, ние ще ви отговорим възможно най-скоро, благодаря. 2. Преди да инсталирате на екрана, моля, изключете лаптопа, изключете захранването и извадете батерията.Не инсталирайте екран при включен лаптоп, иначе си кабел може да изгори.

Снимки на продукта:

Тест:

Опаковка:

Доставка:

При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни след приключване на плащането.(При специални обстоятелства, ние своевременно ще ви уведомим за срока на доставка) не можем да гарантираме срока за доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

Етикети: лаптоп ryzen, redmibook 13, LCD екран lumix, huawei l29 lcd сензорен екран, gf3, лаптоп pro xiaomi, екран j110, лаптоп ryzen 9, LCD дисплей 2018 г., острието на gf3.

Приложение Лаптоп
Модел LCD екрана N133HCG-GF3
Размер На Екрана 13.3"
Вид На Продукта LCD екран
Съвместим Марка Гъвкав Екран
Модел на лаптопа За Lenovo
Честота на опресняване 60 Hz
Осветление дриблира
търговска марка HBJESSE
Гаранция 3 месеца
Разделителна способност 1920x1080
Дата на свързване 30 игли
Качество на продуктите Gread A+

Напишете отзив

Оригиналната нова 13.3

Оригиналната нова 13.3" extactly модел N133HCG-GF3 IPS FHD удобна технология за 30pin матрица на лаптоп лъскава подмяна на LCD led панел на екрана

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение