Магазин по категории

За бензин червен автомобилен жилетка за мобилен телефон, за лаптоп power bank 12V преносим мини кола jump starter авариен акумулатор booster

Нов

60.41лв.

Моля, обърнете внимание, че това е много важно!! !!!!

Моля кажете ми какво трябва да запушите спецификация, никакво съобщение, случайна изпращане.

За Переходнике Штепсельной Вилици Сили , 4 Вида Опционни:

штепсельная вилица САЩ

вилица за европейския стандарт

Штепсельная вилица AU

Британската вилица

Забележка: този продукт е с предпазен чук (да се разбият на стъклени врати в колата ) и отсече функция предпазен колан

Характеристики:

1. зареждане на мобилни телефони и преносими компютри, работещи автомобили, регулируема led светлини (факел, светлинни ефекти светлини и SOS-светлини).

2. многофункционален авариен комплект, съдържащ автомобилно захранване.

3. Разнообразие от зарядни устройства и прыжковых Свинцов, които могат да дадат на вашия автомобил и вашите продукти на допълнителна енергия, в която те се нуждаят.

4. той поддържа превозни средства с напрежение 12 v или повече, за да управлявате вашия автомобил, вие първо трябва да се свържете захранване с държач на батерията, след което свържете отрицателни и положителни съединители на притежателя на вашия автомобилен акумулатор.

Указания за употреба:

1. Изберете подходящото напрежение и жак за зареждане / захранване на електронни устройства

2. натиснете ключа, за да започнете да зареждате, когато вашето устройство е свързано към уреда за захранване.Ако изключете кабела, автоматичен сън ще започне след една минута.

3. пет led крушки ще започне да мига в кръг по време на зареждане, и всички светлини ще останат живи, когато устройството е напълно заряжено.

4. по време на зареждане за вашето устройство, led индикатори показват в баланса на силата на вградената батерията.Четири искра показват баланс на 80%, три искра точка на баланса 60%, два искра точка на баланс от 40% и един пламък се посочва в баланса на 20%.Вградената батерия ще се освободи, когато всички led индикатори започват да мигат.

5. натиснете ключа пет секунди, за да започнете, ако искате да използвате светодиод за осветление и изберете подходящото състояние (светлина, светлинни ефекти, SOS, затвори), като натиснете превключвателя за преобразуване.

6. съхранявайте продукта на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Внимание:

1. Не сменяйте последователността на работа на стартера преход назад.

2. Не използвайте скачковый стартер за стартиране на автомобила, ако броят на показателите на батерията по-малко от 3, за да защити скачковый стартера от повреди.

3. извадете продукта от превозното средство в продължение на 30 секунди след стартиране на автомобила, в противен случай това може да доведе до инциденти по сигурността.

Специфичният:

- Капацитет на батерията: 68800mAh.

- Вход: 15V, 2А.

- Изход: 5V/2A, 12V/2A,16V/3.5 A,19V/3.5 A.

Изходното напрежение при автоматичното стартиране:12V

Изходното напрежение на лаптопа : 19В

Етикети: Nissan navara np300 стерео, стартер скок на автомобила, бензиновите запалки, банка сила стартер конни надбягвания колата yaber, сервоусилвател на акумулатора 10, скок диск стартер, стартер конни надбягвания най-високата мощност, комплект усилвател на автомобил, Жилетки, мобилен телефон.

специални характеристики Стартер Гнездото На Запалката
Брой вградени батерии 3
Тегло Деталя 1250g
Доказан ce
обменен курс 60%~70%
Сертифициране На Входящи Тестове ce
Бързо Зареждане НЯМА
търговска марка VIGORTHRIVE
Напрежение 12V
Пиков Ток 400 а
Капацитет на батерията(ма) 8000-10000

Напишете отзив

За бензин червен автомобилен жилетка за мобилен телефон, за лаптоп power bank 12V преносим мини кола jump starter авариен акумулатор booster

За бензин червен автомобилен жилетка за мобилен телефон, за лаптоп power bank 12V преносим мини кола jump starter авариен акумулатор booster

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение