Магазин по категории

Купи 2 получавате 10% ОТСТЪПКА) 16/18/20/22/24 мм ZULU Cambo ивица, пръстен обтегач ремък за часа влакна тъкани найлонови въжета ръчен часовник ленти

Нов

3.89лв.

Забележка: цената е за една каишка, благодаря

Ние имаме този каишка в 16 мм, 18 мм, 20 мм, 22 мм, 24 мм, ако искате да си купите.друг размер, моля, посетете нашия магазин да си купя.

Ако не можете да изберете желаните от вас цветове, моля свържете се с нас.Благодаря

Материал: найлон ремък, Обтегач от неръждаема стомана Ширина на каишка : 16 мм, 18 мм, 20 мм, 22 мм, 24 мм Дължина на каишка : (16 мм, 18 мм, 20 мм, ще 265 мм), (22 мм, 24 мм, ще 275 mm) Тип закопчалка: Тока пружинен прът: включено в комплекта цвят: изберете желания от вас цвят.

Доставка

Детайлите ще бъдат изпратени в рамките на 2 РАБОТНИ дни , когато плащането ще бъде изпразнена, тя ще доставка в рамките на 20-40 работни дни.

Стоки се изпращат бързо, но ние не носим отговорност за митнически забавяне, метео забавяне или общо забавяне на пощенските.Ако не го получите след 40 работни дни, моля, свържете се с нас.

Ние ще ви изпратим продукта по ваш адрес.Моля, уверете се, че вашият адрес е правилен, преди да се плати.Защото ние не поемаме отговорност за всеки грешен или невалиден адрес за доставка.

Забележка: вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи до началото на търга или закупуване на

Плащане

Ние приемаме плащане само чрез условно депозиране.

За Възстановяване И Връщане На Парични Средства

Рекламации се приемат за всеки продукт, който е неизползван и/или неношеным и се намира в първоначалното си състояние.Моля, свържете се с нас.в рамките на 5 дни от момента на получаване от вас на пратката.

Продуктът трябва да бъде изпратен обратно на нас не по-късно от 14 работни дни след получаване на стоката.

Купувачът е отговорен за възстановяване на разходите за доставка.След като получим и проверка на стоката, ние се издава възстановяване чрез условно депозиране на покупната цена минус първоначалните разходи за доставка.

Коментари

Ние много ценим вашите положителни мнения и коментари с рейтинг от 5 звезди!Ако всичко е наред с поръчката, моля, пишете ни на положителна оценка и на пет-звезден рейтинг DSR, когато ще имате минутка.

Ако по някаква причина смятате, че сделката не отговаря на вашите стандарти, моля, свържете се с нас.преди да замине за обратна връзка и ние обещаваме с всички сили да помогне с каквото можем.

Моля, не отваряйте корпуса директно или да ни неутрална или отрицателна обратна връзка(включително обратна връзка с ниска оценка 1~2) пряко.

Контакти

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Етикети: rolex пръстен, гривна, пример за тъкани, часовник с каишка, мъжете гледат, dia каишка за часовник, Гума 24 мм, каишка Зулу, 19 мм и каишка за часовник найлон, 24 мм и каишка часовник, каишка велкро 20.

търговска марка Сеатоптон
Вид На Материала На Лентата Найлон
състояние Нов, без етикет
Номер На Модела 5Rings_Z
Тип Елемент Въжета за часа
Тип Обков Обтегач
Дължината На Лентата 265мм-275мм

Напишете отзив

Купи 2 получавате 10% ОТСТЪПКА) 16/18/20/22/24 мм ZULU Cambo ивица, пръстен обтегач ремък за часа влакна тъкани найлонови въжета ръчен часовник ленти

Купи 2 получавате 10% ОТСТЪПКА) 16/18/20/22/24 мм ZULU Cambo ивица, пръстен обтегач ремък за часа влакна тъкани найлонови въжета ръчен часовник ленти

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение