Магазин по категории

Глина Закалена Стомана Т10 Пълен Тан Остър Питон Tsuba Японски Самурайски Меч Катана

Нов

382.46лв.

Глина Закалена T10 Стомана Full Tang Остър Питон Tsuba Японски Меч Катана Самурай

Описание състояние: чисто нов

Острието Сори(кривина): 0.78 Inch / 2.0 Cm обща дължина: 40.9 Inch /104 Cm Материал на острието: глина закалена T10 стомана Нагаса дължина: 28.0 inch / 71 см форма на острието: SHINOGI-ZUKURI Дължина на дръжката: 10.6 Inch / 27 Cm ръба на острието: полиран ръка ще бъде заточена Материал дръжка-плиска: неподдельная кожа Лъч + - тежката дървена Ширина на острието (около Kissaki): 0.91 inch / 2.3 Cm материал Tsuba: Высокомарочная месинг Ширина на острието питон Tsuba (около Habaki): 1.26 Inch / 3.2 Cm материал Saya: Hualee дърво с рог на бизон форма Киссаки: Чу Киссаки + истински Йокоте

Тази Катана ръчно коване и ръчно заточване с помощта на японски методи, за да създаде перфектния остриета.Напълно функциониращ и готов за битка.Аксесоари меч и всички автентични-от дръжка от кожа на лъча до Коприната градински чай-за и медни окислява обков.Това е най-добрия меч, който ще намерите в ценовия диапазон.

ПРОЦЕСЪТ НА КОВАЧА НА ПРОИЗВОДСТВО:

BLADE:

- Острието на меча беше выковано ръчно с помощта на древен метод за направата на меча.Пълна выкованная ръка, полиран ръка и заточенная ръка.

- Острието е направено от високо стомана Т-10, и тя е прокатано в конфигурацията на Мару (един вид моно стомана).затвердетый диференциал и закалена глина, вода възстановен и отполировали.красив истински jamón на острието също е резултат на диференциален охлаждане на диска (закаляване и почивка).

- Высокуглеродистая стомана, T-10 (стомана е съдържанието на въглероден 0,1% и манган 0,4%. ) много здрава и добре поддържа модерните.Това е острието, след това са закалени с глина и има повече от 14 процес на ръчно заточване на работа.което прави повърхността на диска подобен на огледало.

-Този нож е зазубрину по цялата си дължина, което значително увеличава силата на меча.Задната част на острието е с формата на синоги-зукури и Чу-киссаки и ромбовидным Йокоте; тя е добре дефинирана с хамоном ходене напълно чрез boshi.

- Този нож се предлага с пълна езикът, който значително увеличава силата на меча.този меч е достатъчно мощен, за един удар рассечь дебел бамбук, но достатъчно Остър, за да нарежете хартия.

Tsuba: Tsuba (sentinel) меч-това е мед.Хабаки (яка остриета) - това е една част латунная дизайн.Две Сеппы (подпори) се определя цубу.

Цука: ядрото Tsuka (писалка) дърво и здраво обвити над истински кожата Ray Samegawa с изкуствена коприна Ito.Фучи (гильза) и Кашира (задника) - месинг.Върхът на меча закрепени две Мекуги (колчета).Два медни Менуки (украшение), се намират от двете страни на Цука.

Сая: Сая (сабя) меч-това е твърдо дърво.Градински чай-За е фиксиран около ярка медна Куригаги (набалдашника) труд. Койгути е закален.

Това е един по-ефикасен, супер, наистина готов за битка самурайски меч, много подходящ за превъзходство в иайдо и кендо.той също така ви позволява да направите за събиране на реалистични, но красиви самурайских мечове или да дари един от тях приятеля си.Не пропускайте този шанс!

Етикети: самурайски меч играчка, мечът на Хан Джиан, меч Мулан, китайски нож, нагината, тай-чи меч на син, голяма висулка, мечът на Кирито, остра катана, Убиец на Демони кимэцу но яиба cosplay меч.

Материал Метални
търговска марка Сай-меч
Регионална Функция Китай
Тема Спорт
Стил Японски Стил

Напишете отзив

Глина Закалена Стомана Т10 Пълен Тан Остър Питон Tsuba Японски Самурайски Меч Катана

Глина Закалена Стомана Т10 Пълен Тан Остър Питон Tsuba Японски Самурайски Меч Катана

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение