Магазин по категории

1бр MC9S12XEP100CAG 5M48H

Нов

14.40лв.

Ние се стремим да постигнем 5-звезден класиране за всяка транзакция.

1. Моля , потвърдете получаването на продукта, освен ако с информация, което са получили, и ако стоката е била повредена, моля свържете се с нас незабавно.изпратете ни снимка, за да можем да я тестваме и ще ви даде най-доброто решение .

2. Ние само гарантираме доставка в срок, но ние не може да контролира времето, експресна доставка.Нашият брат е търговски представител, ще отговаря и за изпращането AWB, за поставена стоки на следващия работен ден.можете да проверите AWB на уеб сайт, който ние ви изпратим.За да получите AWB можете също така да се обадите в местния клон експрес-дружеството във вашата компания.

Коментари

1.- Тъй като вашата обратна връзка е много важно за нашето развитие, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.моля, не забравяйте да ни даде пет звезди, тъй като нашата награда!

2.Ако не сте доволни от подробности, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние можем да ви дам най-доброто решение, ние ще ви служи задоволително

Етикети: cas4, программник ключ cas4, тестер bmw, програмист ключ bmw cas4, програмист cas4, БДМ, bmw ista scan tool, r280, r270, xprog.

състояние НОВО
Тип Електронен компонент
търговска марка Fengyidz
Номер На Модела MC9S12XEP100CAG
Произход CN(произход)

Напишете отзив

1бр MC9S12XEP100CAG 5M48H

1бр MC9S12XEP100CAG 5M48H

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение