Магазин по категории

2 бр. / нов LCD поредица за JVC GZ-MS215 MS230 HM320 HM300 HM330 HM550 HM570 MG750 HD620 HD500 HD520 видеокамери

Нов

8.53лв.

Детайли на продукта:

1).Проверка на качеството: на всеки част е тестван с специални аппаратурами или главни дъски, пред доставка за осигуряване на работа.

2).опаковка: всички части на мобилен телефон резервни пакетиран в противостатических торби с предавателна пяна, за да се гарантира сигурността в областта на транспорта.

3).вид на продукта: широка гама от резервни части за мобилни телефони на достъпни цени, с най-добро качество с цена на едро

4).в наличност за осигуряване на доставка промп.

5).Всички продукти са в перфектно състояние нов

6).ние споделяме и да се изяснят с вас най-новата информация за резервни части за мобилни устройства

Плащане:

Ние приемаме Alipay,TT,Western union,Moneygram и т.н. изберете най-удобния за вас.Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.

Доставка И Опаковка:

Доставка в САЩ през Epacket може да отнеме около 7-15 работни дни от отслеживающим номер.Стока ще бъде изпратена в рамките на 24 часа, след като плащането бъде потвърдено.Ние не носим отговорност за всяко забавяне във времето за доставка, включително, но не само това, митническата проверка на пощенски пратки, стачка, форсмажорни обстоятелства и др Купувачите да носят отговорност за всякакви митнически/пошлинные данъци, направени във вашата страна.

Политика За Връщане И Размяна:

Възстановяване или замяна се поддържа само един.Стоката трябва да бъде върната като получен,не е използван,не вскрытый,не е повреден.

Купувачът е отговорен за плащането на всички пощенски разходи за връщане на стока, както и разходите за неговата доставка.Купувачът е отговорен за допълнителни разходи по доставката на стоки, които са били върнати с отказ и/или недоставкой.

Коментари:

За да ви осигури най-доброто обслужване, моля, близо до сделка с право.Обратна връзка-това е нашият живот, преди да оставите неутрална или отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с нас, за да получите най-доброто решение.Защото ние също така гледаме на неутрална обратна връзка като отрицателна обратна връзка.

Контакти:

Trademanager: cn110992727 ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас чрез Xmppresearch.org.ние ще ви отговорим в рамките на 24-48 часа,с изключение на празнични дни.

Кои сме ние:

Шенжен Feifan Digital Technology Co., Ltd.is разположен на Huaqiang north road, Шенжен, който е водещ цифров пазар в Китай.Ние имаме опит в работата с по-старите, цифрови фотоапарати и записващи видеокамери-от откриването на резервни части, поръчки партиди до дистрибуция.Ние предлагаме сервизно обслужване и търговия с резервни части само за известните на цифрови фотоапарати и видеокамери.Основната ни дейност е, както следва: LCD дисплей за фотоапарат, обектив, дънна платка, гъвкав кабел,бутон, обратно, CCD, капак на отделението за батерията,гума,стъкло и IC за тези резервни части, които са крехки.От самото си основаване ние винаги настоява, че "ние сме честни пред нашите клиенти, ако ние можем да направим това по-добре, ние не просто ще направим това добре".Ние поемаме отговорност за нашите клиенти, и ние се отнасяме сериозно към нашите качество във всяко производство.Нашето вътрешно управление е стандартно.По този начин, ние имаме добра репутация от нашите местни и чуждестранни клиенти.

Етикети: Занотти, 23100 каишка, Дисплей 30pin, jvc, jvc lcd, дисплей течни кристали, Чамплу, Син екзорсист Рин, automn, Айнет.

Напишете отзив

2 бр. / нов LCD поредица за JVC GZ-MS215 MS230 HM320 HM300 HM330 HM550 HM570 MG750 HD620 HD500 HD520 видеокамери

2 бр. / нов LCD поредица за JVC GZ-MS215 MS230 HM320 HM300 HM330 HM550 HM570 MG750 HD620 HD500 HD520 видеокамери

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение