Магазин по категории

Лъв Дървени Пъзели За Възрастни Цветни Животни Под Формата На Пъзел Начало Играе Играчка

Нов

12.93лв.

Характеристики:

1. С помощта на высокомарочную липу като суровина, използва по-скъп процес вырезывания лазер, така, че част ще има повече форми и по-добри детайли, шлиц фино покритие.Ултравиолетова на цвета, по-живи, с по-висока сатурацией, нетоксический, еко-приятелски настроен, коррозионностойкий, може да се съхранява в продължение на дълго време.

2. висококачествена липа с дебелина 5 мм, която не е лесно да се прекъсне.гладка, цветни, нетоксичная, екологично чиста, тя е устойчива против корозия, водоустойчив и може да се съхранява дълго време.Може да се окачи на стената или да се предаде на другите да те оценяват.

3. пъзел игра-това е много полезна игрова дейност.Той може да прояви търпението на хората, концентрация, концентрация, постоянство, наблюдателност и интелигентност.Когато приключите с работата си, вие ще усетите чувство на удовлетворение.

4. Пъзел Лъв с неправилна форма.Всяко парче от пъзела е с уникална форма.Можете да откриете различни видове животни, дървета и морски обитатели, създаване на красиви произведения на изкуството.

5. Развива нашето творчество.Най-ценната родительско-детска игра, интелигентна игра за възрастни и деца.Добри подаръци за рожден ден и Коледа за семейство, приятели и любовници (не са годни за консумация, не са подходящи за деца под 7 години).

Спецификация:

Цвят: цветен

Материал: дърво

Стил: Лъв

Размери(прибл.):

готов размер:

S:18*18cm/7.09*7.09 in,дебелина 0.5 см/0.2 in,количество: 83pcs

M:30*30см/11.81*11.81 in,дебелина 0.5 см/0.2 in,количество: 182pcs

L:38*35cm/14.96*13.78 in,дебелина 0.5 см/0.2 in,количество: 175pcs

продуктовата носи етикет за услугата:

1*пъзел

Етикети: детски образователни играчки за деца, форми на дървени плочи, Лас пъзел, алфавитное дърво, пъзел, дървени фигури у дома, лобзик makita, магическо дърво пъзел игра за възрастни, сложна дърво пъзел, слонова вода.

Произход CN(произход)
Пол Унисекс
Възрастова Група > 6 години
Стил На Пъзел Обикновен
Номер На Модела дървени пъзели
Материал Дърво
Стил Домашни любимци

Напишете отзив

Лъв Дървени Пъзели За Възрастни Цветни Животни Под Формата На Пъзел Начало Играе Играчка

Лъв Дървени Пъзели За Възрастни Цветни Животни Под Формата На Пъзел Начало Играе Играчка

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение