Магазин по категории

Класически червен стенен ретро телефон ретро-стил стенен телефон аналогов стар училищен телефон с кабел за вашия дом офис хотел

Нов

63.93лв.

Пулевая Точка:

★ Забележка: това работи само с фаянс плоча (една, че с две инструменти фиби и жак).Вие трябва да се подготвят сами.Стенен телефон се плъзга нагоре и надолу, така че да можете да включите телефона за монтаж шпилькам.

★ Това е основният стенен телефон с одобрен CE/FCC.Но тя достойно изпълнена, включително металния заден капак с прорези за закрепване, ясно отпечатани клавиатура с релефни бутони за по-удобно четене и набиране на номера, поликарбонатный кука-ключ.Не се притеснявайте да го използвате в продължение на много години.

★ Силата на звука на телефонната слушалка се регулира високо/средно/ниско.Линията се храни, така че тя да работи по време на прекъсване на електрозахранването.

★ Той е истински традиционния звънец, който е достатъчно силен, за средната стая или нешумной работна среда.Моля, обърнете внимание, че звъненето не може да се регулира или изключена.

★ Добър тънък промишлен стационарен телефон за спешни телефони ,медицински телефони сигнал, службите за асансьори, телефони на учтивост в летища, училища, авиолинии, лобита, прокатах автомобили и т.н.

Функции: повдигнати бутон на клавиатурата е предназначена за многократна употреба метален заден панел с традиционен регулатор на силата на звука на телефонната слушалка звонаря виси на стандартен електрически телефонни плоча поликарбонатный кука превключвател за трайност работи на всяка аналогова телефонна линия (PSTN, VOIP), която е съвместима с FSK или DTMF телефонна линия работи идва с фаянс табела за лесна инсталация

Етикети: домашен телефон, коллекционный реколта телефон, Исус телефон, слушалката е на yealink, s7562, телефон vintag, стационарен телефон ретро, телефон безжично, кърпа хотели, dect телефон.

Уред 3 Бизнес телефон,бизнес телефони
Функция 1 Класически телефон,класически телефон,класически телефони
Функция 3 Старомоден телефон,старомоден телефон
Категория 2 Стационарен телефон,стационарен телефон,стационарни телефони
Вид Кабели Жичен
Гласова Поща No
Цвят Черен опънат телефон,черен опънат телефон
Уред 5 начало декор,офис интериор,Интериор на магазини
търговска марка Телпал
Функция 2 Старите телефони,старите телефони,стари телефони
Функция 4 Ретро телефон,ретро телефон
Функция 6 история телефон,история телефон,история на телефони
Тип Античен телефон,антикварен телефон,антикварни телефони
Номер На Модела ретро стенен телефон, с монтиран на стената телефон
Функция 5 настолен телефон,настолен телефон,настолен телефон
Устройство 2 офис телефон,офис телефон
Уред 4 домашен подарък,офис подарък,бизнес подарък
Категория 1 кабелен телефон,кабелен телефон,жични телефони
Характеристика 7 древните телефони,древните телефони,древните телефони
Уред 1 домашен телефон,домашни телефони,домашни телефони

Напишете отзив

Класически червен стенен ретро телефон ретро-стил стенен телефон аналогов стар училищен телефон с кабел за вашия дом офис хотел

Класически червен стенен ретро телефон ретро-стил стенен телефон аналогов стар училищен телефон с кабел за вашия дом офис хотел

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение