Магазин по категории

За FIAT Freemont 2012-неръждаема стомана праг на колата срещу надраскване дъска защита от надраскване автомобилни аксесоари

Нов

28.48лв.

Доставка:

Предаването ще аранжирована в рамките на 2 на работния ден, след като компенсация ще освобожена толкова дълго, колкото е информация за купувача и адрес перевозкы на пратката подтвержены.Моля, въведете валиден пощенски код и валиден телефонен номер, за да се избегне забавяне в доставката.

Такса за отдалечена зона е изключено, на Адресите, посочени в отдалечени райони на уеб сайта на DHL/UPS, се начислява допълнителна такса

Данък Внос:

Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или данъци върху вноса, събирани от митниците.

Ние имайте предвид, че цената на стоката е 8 щатски долара за основа на предпоставката, тази стойност е предназначена само за целите на митническото деклариране.

Ако имате специални изисквания по обявена стойност, моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.

Възстановяване и гарантиране на:

За всички продукти в нашия магазин-ние ще ви предложим гаранция за една година.Това означава, че от момента на подаване на поръчката в рамките на една година, ако нещо не е наред с продукти(при нормална употреба, разбира се), ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.

Например, купувате DVD-плейър в нашия магазин, и след половин година употреба, той излиза от строя, и след разговор с нас вие не можете да решите проблема сами, може да решите да изпращате обратно към нас, и ние ще ви помогнем да го поправим, а след това ще ви го отново.

За тази процедура става въпрос за произведени разходите за доставка.Вие ще бъдете отговорен за разходите за доставка на връщане на стоката, и ние ще ви я достави отново за наша сметка.

Етикети: fiat tin, мед перфокарта, Терамонт Фолксваген, fiat freemont, fiat freemont key, 2 din tv, декрет, аксесоари за живота на fiat 500l, лампа lifan, горивната на вратата на автомобила.

Широчина На Продукта 0cm
Името На Модела За FIAT Freemont 2012-2014
Материал неръждаема стомана
Тип Елемент Хром Стайлинг
Модел Автомобил За FIAT Freemont 2012-2014
Тегло Деталя 0.4kg
Диаметъра На Продукта 0cm
търговска марка LB
специални характеристики Украса на защита от анти -- кърпи за определяне на
Модел Година За FIAT Freemont 2012-2014
Височина На Продукта 0cm
Сертифициране На Входящи Тестове ce
Дължина На Продукта 0cm

Напишете отзив

За FIAT Freemont 2012-неръждаема стомана праг на колата срещу надраскване дъска защита от надраскване автомобилни аксесоари

За FIAT Freemont 2012-неръждаема стомана праг на колата срещу надраскване дъска защита от надраскване автомобилни аксесоари

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение