Магазин по категории

Call Recorder слушалки за iPhone WhatsApp LINE Skype Calls Zoom конферентна клас онлайн приложение, устройство за запис на глас слушалки

Нов

46.25лв.

ТОВА Е МОЩНА ЗАПИСЫВАЮЩАЯ СЛУШАЛКИ.Facebook, WeChat и така нататък в допълнение към записа на разговори, тя също може да записва почти всички звуци с iPhone, такива като разговори WhatsApp, LINE, Skype, WeChat, звуци YouTube видео, мащабиране среща, Twitter, Facebook и така нататък.

Характеристики:

① Натиснете директно , за да започнете да записвате, просто и удобно. (Ще трябва да инсталирате приложение на вашия iPhone за първи път и да направите някои настройки)

Recording запис на файл автоматично се записва в приложението на вашия iPhone и не е зареден на сървъра, така че няма нужда да се притеснявате за това, че поканата ще изтече.

Recording запис на файлове можете да управлявате в приложението, възпроизвеждане, изтриване, преименуване и да се използват съвместно с компютър или заедно с приятели в WhatsApp / LINE / WeChat.

【Вижте снимките по-долу за повече информация.Можете да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.】

ДОСТАВКА

1. номер куриер ще бъде актуализиран в рамките на 24-48 часа след потвърждаване на плащане .И това може да отнеме още няколко дни, за да бъде на линия за проследяване .Моля, бъдете търпеливи.

2. ние можем да променим режим на логистиката, за да изберете по-бързо за вас.

3. Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: https://www.17track.net/en моля, не се колебайте да се обърнете към нас, ако вашият пакет е ненормален.

4. ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.

КОНТАКТИ

1. Можете да се свържете директно с нас чрез Xmppresearch.org.

2. е-мейл/Facebook: Twitter: @VARON20062596

КОМЕНТАРИ

1. удовлетворението на клиентите е много важно.Ако сте доволни от поръчаните стоки, моля, оставете положителен отзив.Благодаря за вашето признание.

2. Ако не сте доволни от получения продукт, моля, свържете се с нас.Благодаря У.

Етикети: централен телефонен кабел, глас, сензор за движение, комплект експлоатирани гнезда, притежателят на телефона, гиперкс, слушалка, стоматологичен безжична връзка, Телефон, whatsapp, bluetooth чува, слушалки прозрачни.

Характеристики С Микрофон
Бутон За Управление ДА
Принципът На Вокализма Динамичен
Диапазон На Съпротивление до 32 Ω
С Микрофон ДА
Номер На Модела WT-102b
Произход CN(произход)
Чувствителност 100 db
Списък На Опаковки Кабел За Зареждане
Подходящ за Само за iPhone/iPad
Конектори 3.5 мм
Регулатор На Силата На Звука ДА
Начин На Зареждане Кабел
Активно Намаляване На Шума No
Тип На Щепсела Тип На Линия
Стил В Ухото
Приложение поддръжка ДА
Устойчивост 32Ω
Дължина На Линия 1,3 м
търговска марка waytronic
Информационни материали Жичен

Напишете отзив

Call Recorder слушалки за iPhone WhatsApp LINE Skype Calls Zoom конферентна клас онлайн приложение, устройство за запис на глас слушалки

Call Recorder слушалки за iPhone WhatsApp LINE Skype Calls Zoom конферентна клас онлайн приложение, устройство за запис на глас слушалки

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение