Магазин по категории

Обединената разделител за хидроизолацията на FSH-14 Гидровлический разширява машина Гидровлический сепаратор 14T подходящ за подмяна на обслужване и клапан

Нов

308.77лв.

Обединената разделител за хидроизолацията на FSH-14 Гидровлический разширява машина Гидровлическую

Разделител 14T подходящ за подмяна на обслужване и клапан

Ако имате нещо друго, за да разберат, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим внимателно.

Дисплей на продукта

Име на продукта: Обединената сепаратор за

Номер на продукта: FL2971

Модел: FSH-14

Тоннаж: 14T

Максималното разстояние на разделяне: 80мм

Тегло около: 15 кг

Забележка: английски mannual

Подходящ за приложения в замяна на услуга, внимателно инспектиране, изпитване и клапан

Концепцията за общото клин за разделяне: липса на триене, паралелен на нормалното движение

Премахване на риска от увреждане за хидроизолацията и увреждане на разделительного клин

Порт за въвеждане се изисква само 6 mm

Стъпка ръкохватка създадена, за да издържи на максимално допускаемую натоварване в стъпка

По-малко движещи се части, трайни и лесни за поддръжка

УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА КЛИЕНТА:

Ако изберете "начин на доставка на продавача"(368,42 usd), ние ще ви помогнем да организирате доставката на море и доставка в най-близкото морско пристанище!

Ако кораб, море, след това да дойдат морско пристанище на местоназначение, необходимостта на купувача да заплати задълженията на пристанището на предназначение (като терминал отговорности по обработката на задълженията на документи, задълженията на съхранение, и др), Данък, за да направите разлика на митническия и вземете стоки.

Ако сте избрали DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, и ДР, ние ще ви помогнем да аранжировать изпращане на международните курьерским и веднага доставка до ваш адрес(обслужване от врата до врата)!

1)За да защитите вашите данни и да се избегне всички щети от процеса на доставка, когато можете да получите пакет, купувачите трябва внимателно да проверяват опаковката / стоката, преди подписването на разписката за получаване на стоката.

Ако има някакви щети, моля, свържете се с вашия местен ARAMEX / DHL / Fedex, за да направите заявка за оплаквания и жалби, или, моля, свържете се с нас в рамките на 24 часа.След това направете снимки на повредената машина и опаковането, незабавно изпратете ни кратко съобщение, Ние ще ви помогнем да се определи проблеми.

2) Ако имате някакви проблеми с продукта, или за доставка, моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.

3)и вашата обратна връзка е изключително важна за нашия магазин, Ако сте доволни от нашия продукт и на нашия сървър ,след като потвърдите поръчката, моля, пишете ни на положителните отзиви и 5 звезди, ние също ще ви дадем "идеалният 5 звезди",

Когато се оценява част от времето за доставка, моля, имайте предвид международния транзит.Вашето признание ще ни направи по-уверени, да развиват бизнес и по-добре да ви служи.

Етикети: хидравлични тръби удължител, тегло удължител, мъжки эспандер, печати хидравлични, обжимная тръба, водоотделитель mercedes, водата хидравлична, шимапан, инструмент за пресоване на тръби, ръка-силен.

Тегло около 15 кг
НОМЕР НА ПРОДУКТА FL2977
Тоннаж 14T
Име на продукта Неразделна ръбчета сепаратор
Номер На Модела ФШ-14
Максимално разстояние на разделяне 80 мм
Модел ФШ-14
търговска марка LZHZXY
Забележка Английски мануальный
Тип Хидравлични Режещи Инструменти
Използването на Търговско Производство

Напишете отзив

Обединената разделител за хидроизолацията на FSH-14 Гидровлический разширява машина Гидровлический сепаратор 14T подходящ за подмяна на обслужване и клапан

Обединената разделител за хидроизолацията на FSH-14 Гидровлический разширява машина Гидровлический сепаратор 14T подходящ за подмяна на обслужване и клапан

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение