Магазин по категории

Misayaee HD 1280x720P вид на автомобила обратно резервна камера фенерче за осветление регистрационен номер за Mazda 6 Ruiyi M6 GH Atenza Mazda6 2009-2012 г.

Нов

89.60лв.

Име на продукта Misayaee HD 1280x720P вид на автомобила обратно резервна камера фенерче за осветление регистрационен номер за Mazda 6 Ruiyi M6 GH Atenza Mazda6 2009-2012 най-добрите характеристики с един поглед мода изключителен 18 мм и голям размер C amera с инструкции за паркиране функция за превключване на инсталиране на камерата отзад визуално дискретен и много незабележим Подобрена видимост за автомобила за по-голяма сигурност и комфорт може да се използва с всички монитори, които са на входа за видео игри, модулни решение Plug & Play-без подвижни

Съвместим с модели на автомобили: Забележка:инсталирайте на регистрационен номер (версия съединител скоба) Mazda RX-8 2003-2011 Mazda 6 2009 2011 / For Mazda RX-8 Mazda 6 Ruiyi 2008-2009 Mazda 6 M6 GH 2007-2013 Mazda Atenza GH въз основа на 2007-2012 естеството на продукта

Нашите изкусно лесни за инсталиране на камера за задно виждане може да бъде лесно переоснащены чрез замяна на оригиналния пространство за осветление регистрационен номер за много модели на автомобили - идеално място дооснащения, която не е нужно да инсталирате.

Това прави възможна особено незаметную монтаж и запазва първоначалния външен вид на автомобила.

Възпроизвеждане на картината от камерата за обратно виждане

Видео сигнал се предава чрез приложения кабел на видео и по този начин, на монитор, модифицирана навигационна система (например от Pioneer, Sony, Alpine, Kenwood, и т.н.) Или чрез интерфейса на камерата за задно виждане (опция), директно на условие навигационната система при поставянето на гърба, автоматично заснета в навигационната система.

Превключване На Правилата За Паркиране

Камера за обратно виждане с интелектуална бутон може да бъде променена ръчно линия на разстояния включване/изключване.Политика за архивиране могат да бъдат включени или изключени, можете да настроите политика за архивиране на вашия автомобил.

3.0 Цветно Нощно Виждане Възстановява Реални Снимки

Ние използвахме средство за сливане регистрирани видими изображения на слаба светлина и топлинни инфрачервени изображения (IR) за подпомагане на цветно нощно виждане в реално време.Обработка на противника, като невронни мрежи директно на центъра-съраунд байпас, се използва за увеличаване на контраста и адаптивни нормализиране както на видимите, така и IR изображения поотделно.

източник на захранване

Храната се сервира чрез 12V порт фенер заден ход колата си,така че камерата се включва автоматично при включване на задна скорост.

Внимание, моля, отбележете:

проверете размери моля, преди покупка проверете съответстват дали автомобилът е със следните характеристики и точки за закрепване на камера за задно виждане, с която работи вашия автомобил.

Възпроизвеждане на заводском навигатора чрез интерфейса на камерата за задно виждане (опция) искате лесно да се види изображение на камерата за обратно виждане на работещ монитор вашата фабрична навигационна система, така че вие също ще се нуждаят от интерфейса на камерата за обратно виждане.

Етикети: mazda5 на mazda, 2002 corolla, mazd 6 gh, място на mazda 6 gh 2012, mpc 2000, пола mazda 6 2019, силиконови топки в пениса, колата mazda5, mazds 6 gh, резервно място на mazda 6.

Кабел или безжична връзка Тел
Прилагането На Бронд Мазда
Лещи Материал Стъкло
Тип Аларма Камери Архивиране На Превозни Средства
Вид На Материала КОРЕМНА ПРЕСА
Инсталация Светлина Регистрационен Номер
Видео дължина на кабела 6M
Материал На Черупката Пластмаса
търговска марка Misayaee
цвят лещи Черен
Екскурзовод На Линия ДА
Размер на лещата 18 мм

Напишете отзив

Misayaee HD 1280x720P вид на автомобила обратно резервна камера фенерче за осветление регистрационен номер за Mazda 6 Ruiyi M6 GH Atenza Mazda6 2009-2012 г.

Misayaee HD 1280x720P вид на автомобила обратно резервна камера фенерче за осветление регистрационен номер за Mazda 6 Ruiyi M6 GH Atenza Mazda6 2009-2012 г.

Свързани продукти
Продукт беше добавен в списъка за сравнение