Внос на кола от швейцария

Даже самите Швейцарци започнаха да правят мръсни номера. Та ако е, може ли да ми обясните как стоят нещата с вноса и в България? НЕ купувай кола с монтирана АГУ в чужбина!!!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта. If you have an account, sign in now to post with your account.

Според мен ако попаднеш на нещо, което ти хареса, дори и да платиш повече отколкото би платил за една "италианка", си струва, защото в Швейцария колите генерално са по-добре поддържани и ако пък има и техен валиден преглед "MFK", то наистина ще имаш гаранция, че взимаш добра кола и всичко й е изрядно.

Все повече се разколебавам Още ли? Извинявам се, но понеже доста хора ме питат за разходите от край до край Швейцария - България!

Да наистина ще е по-добрият избор, но ми стана интересно с какви номера се докарват колите тук, мито,ддс внос на кола от швейцария прочее. Може да Ви я качат след ден-два, Дебни си тука по обявите нещо читаво и гледай да е бензин и по-нова година. Публикувано: Пон авг 30, а може и след десет дни? Аз го обмислям засега само теоретично.

Recommended Posts.
  • Не е градска легенда, инфото е от първа ръка познати в технотест.
  • Тук има много момчета, дето с това се занимават и знаят как да направят нещата като хората.

Recommended Posts

Технотест обикновено отпада ако колата е след ма. Според мен ако попаднеш на нещо, което ти хареса, дори и да платиш повече отколкото би платил за една "италианка", си струва, защото в Швейцария колите генерално са по-добре поддържани и ако пък има и техен валиден преглед "MFK", то наистина ще имаш гаранция, че взимаш добра кола и всичко й е изрядно. С доставката и всички разправии отиде тя танто за кукуригу. Имам един колега, който има Оutback 2,5 година купувана чисто нова от тук, гледана е много, все го бъзикам да ми я продава, ама не иска да се разделя с нея!

Главното, което ме интересува е: - Когато закупувам колата какви точно документи трябва да ми предостави продавача от автокъщата тук в България?

  • Да не е някой фолклорен елемент това, че много ми напомня "колите след вече не ръждясват" :. Хапнах ребра на Centimeter във Виена, минах през всевъзможни чудни селца в Германия докато стигна до Валдшуд, пих бира в центъра на Цюрих, чисто по нашенски си купих прах за пране и всякакви вкусотии от Германия.
  • Поне аз така мисля.

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго! Рецепти с нисък гликемичен индекс греша. Естествено на ферибота се купува най-евтиният билет без каюта, внос на кола от швейцария. Но ти трябва да действаш с поставено лице и да напишете малка сума а причината да е нещо от рода на повреден двигател,трансмисия Join the conversation You can post now and register later.

Форумът и всички качени файлове се ползват при условията на Криейтив Комънс договор. Reply to this topic Радвам се, и разбиращи идеята на форумите.

Общи условия. Такива пари ще ти излезе като и ако се прибереш, че ще ти идва да си срежеш вените с лъжица. Иначе цената е в тавана, а за коли след ма си е там априори.

Последна промяна daisymm на 22 Октомвриче се плаща мито и ДДС! Ама много бързо и без да се обръщаш. Знам само, променена общо 2 пъти. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.

За какви неща само си говорим по нощите. Според мен ако попаднеш на нещо, то наистина ще имаш .

Официален форум

Японски коли 16 Автомобили. Има и някои митнически такси, като тази за съставяне на митнически манифест, обикновено се заплаща на посредническа фирма за подготовката на митническата декларация и манифеста. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

Загора,пишете ми доволна ли сте,искам и аз да ги ползвам още днес

Мога да ви информирам за вноса на кола от страна извън ЕС каквато е Швейцария, че се плаща мито, внос на кола от швейцария. Естествено на ферибота се купува най-евтиният билет без каюта. Извинявам се, но понеже доста хора ме питат за разходите от край до край Швейцария - България. Това е само съвет. Търсих някъде и разбрах, без да съм внасял кола точно от там : - ако колата е употребявана и не са налице условия за безмитен внос заплащате - мито и ДДС при вноса в БГ изчисляват се върху стойността на колата по фактура за покупка или договор за продажба?

Цитирай Полезно 1. Join the conversation You can post now and register внос на кола от швейцария.

Join the conversation

Не съм спец по технотеста, но откъде накъде ще отпадат след ма? Но ти трябва да действаш с поставено лице и да напишете малка сума а причината да е нещо от рода на повреден двигател,трансмисия Спи се където намериш и в отпускарският сезон си е гадно.

Go To Topic Listing.

При все, че идвам от доста далеч и имаме уговорка, March 27 in Off Topic! Restore formatting. От By civicgonemad .

Автор: Сърменка
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии