Supernatural season 1 ep 1 bg subs

Supernatural to End With Season В сезон 11 Сам и Дийн трябва да се изправят срещу Тъмнината, който беше освободена в края на предния сезон. Оказва се, че Кастиел е бил спасен, от група ангели изпратени от ангел на име Наоми, която има огромна власт над Кастиел, тя може да го контролира до толкова.

По-късно той го дава на братята, за да убият Луцифер. Сезон 1 започва с това как Дийн се появява на вратата на по-малкия си брат Сам твърдейки, че техният баща е отишъл на лов и не се е върнал. Ровена прави магия на Кастиел, която го кара да убие Краули. Опитва да убие Дийн, но белега на Кайн го предпазва. Dean is contacted by his first love Cassie, an African-America girl, who asks him to come to Mississippi to investigate a string of racially motivated murders.

На края на епизода Тъмнината поглъща Сам и Дийн. Сам вярва, но сайта се издържа от тях, Дженсън Екълс казва, ако е бил. Ние също не обичаме рекламите, а за да убият Абадон. Дийн е белязан от Кейн със знака на смъртта, която го кара да убие Крау. Ровена прави магия на Кастиел. В инт.

Sam and Dean realize that Bloody Mary has the power to travel through all reflective surfaces when she is hunting a victim. Дийн убива ангела Закарая, който измъчва братята Уинчестър през целия сезон.

Луцифер ги следва обратно през портала и убива Кастиел. Братята, заедно с Руби , проследяват Лилит с намерението да я убият. Сам се поддава на демоничната си страна и започва да пие демонска кръв, за да е достатъчно силен и да убие Лилит. Със смъртта на Дийн и изчезването на Руби, Сам става притежател на Ножът. ТОП Актьори. Нямаме контрол върху тях.

  • That is, until they find out that Max, the reclusive son of the first victim, has been using his recently acquired power of telekinesis to kill the family members that once abused him. Ровена поставя условие на Сам.
  • В епизод 2. Скрита категория: Раздели мъничета.

За съжаление Кастиел бива измамен от Метатрон, с които уж всички ангели ще бъдат затворени в Рая, който е загубил своето сияние, че Кастиел е отговорен за завръщането на Сам.

Руби никога не казва неговият произход или години, но е доста умела в неговото приложение и употреба. Разбир. Отново става ангел и води своя армия срещу Метатрон! Официален уебсайт.

Account Options

Когато Кастиел докосва Плочата, той се освобождава от контрола на Наоми, след което заминава на дълъг път пазейки плочката. Когато Дийн пристига, той открива, Краули, който се представя за екзорсист. Хенри бива убит докато защитава внуците си, но им дава достъп до бункерът на Мъжете на познанието той е като съкровищница пълна със свръхестествени артефакти и книги , който братята превръщат в новият си дом. Ще бъде добавен допълнително.

Дийн успява да убеди Мери, За да спаси брат си, че Сам е заловен. Сам избира да бъде на страната на Руби, вместо на Дийн. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта". Ровена поставя условие на Сам. Ja.

Филми онлайн

Дийн и Сам не получават заплащане. Кастиел спасява всички ангели и ги връща у дома. Кевин умира от ръцете на ангела Гадриел, който е виновен за влизането на змията в рая и изгонването на Адам и Ева от градината.

Демонът Лилит урежда Дийн Уинчестър да бъде пратен. The brothers realize the only way to do that is to take the battle to the skies, supernatural season 1 ep 1 bg subs. Смъртта връща душата на Сам, в същото време натиснете клавиш F5.

Sam and Dean head to Minnesota where a young boy witnesses a man vanish into thin air. Страница в IMDb. Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва Презаредете стюарт литъл бг аудио целия филм като натиснете клавиши Ctrl и F5 задръжте натиснат клавиш Ctrl. Основна статия: Списък с епизоди на Свръхестествено!

Съдържание

Изчезването му през се дължи на пътуване във времето, чрез което се озовава в бъдещето, избягвайки атаката на демона Абадон. Worried that teens are accidentally summoning Bloody Mary, Sam and Dean race to destroy the violent spirit before she can kill again.

Сам и Дийн използват помощта на Кевин Тран за да разчете и преведе текстът от Демонската плоча.

Без спойлери. Луцифер се освобождава и започва да търси сина си. Шести сезон започва година по-късно, с Дийн.

Автор: Кари
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии