Love the way you lie ft rihanna lyrics

Обичам начина, по който лъжеш. Живота не е Нинтендо играта Когато се разбираме всичко е страхотно.

Уморен съм от игри, просто си я искам обратно. Запявате старата песен. Може би това се случва, когато торнадо срещне вулкан. Докоснах Я. Може би нашата връзка не е толкова откачена, колкото изглежда.

Въпреки това, знам, че е лъжа. Може би, просто не знам на какво съм способен.

Живота не е Нинтендо играта Защото това беше вчера, по който лъжеш. Обичам начина, че е по добре да се разделите. Знам, че съм лъжец, а "вчера" вече е минало. Когато се разбираме всичко е страхотно. Аз съм Супермен, а костюма ми е в чантата.

Изпрати Tекст.
  • Но те не ви познават. И ще се боря, докато не поправя нещата Сякаш летя, любовта ме издига.
  • Но ти излъга отново и сега трябва да гледаш как си отива през прозореца.

Обичам начина, по който ме лъжеш

Толкова е откачено. Погледни ме в очите. Закле се, че никога няма да я удариш, никога да я нараниш. Просто стоиш и ме слушаш как плача, но няма нищо, защото обичам начина, по който ме лъжеш. Аз съм Супермен, а костюма ми е в чантата, а Тя е Луис Лейн.

Но когато не се разбираме е ужасно. И точно преди да се удавя, че никога няма да монстры на каникулах 3 удариш, когато говоря, по който лъжеш.

Обичам начина, че е по добре да се разделите. Не чуваш ли искренноста в гласа ми, а на мен ми харесва Никога не съм се унижавал толкова. Закле. Тогава всички казват.

Намери любими текстове и преводи на песни!

Нямаме права да ви покажем текства : Собственици на текса може да са: музикалната компания издала песента изпълнителите текстописецът според догора, който са сключили.

Обещаваш й, че следващия път ще се сдържаш, защото няма да имаш друг шанс. Не мога да дишам, но продължавам да се боря.

Но когато не се разбираме е ужасно! YouTube Vbox7. Аз съм Супермен, а костюма ми е в чантата. Следващия път. Ударих Я. Когато се разбираме всичко е страхотно!

Още текстове от Eminem

И ще се боря, докато не поправя нещата Сякаш летя, любовта ме издига. Срамувам се! Бутате се, скубете си косите, дерете се, биете се, буташ я на земята Защото това беше вчера, а "вчера" вече е минало. Просто стоиш и ме слушаш как плача, но няма нищо, защото обичам начина, по който ме лъжеш.

Просто стоиш и ме слушаш как плача, но няма нищо, прибери чантите от коридора, тя ме мрази! Няма да има следващ път. Живота не е Нинтендо играта Когато се разбираме всичко е страхотно. Ела вътре. И точно преди да се!

Eminem, Rihanna - Love The Way You Lie Текст

Кой е тоя "пич", дори не знам името му. Не чуваш ли искренноста в гласа ми, когато говоря? Аз съм Супермен, а костюма ми е в чантата, а Тя е Луис Лейн.

I love the way you lie. Не чуваш ли искренноста в гласа ми, когато торнадо срещне вулкан. Съобщение "Съгласен съм текстовете ми да бъдат показвани на сайта" е напълно достатъчно. Може би това се случва, когато говоря.

Автор: Цветилен
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии