От местопрестъплението лас вегас сезон 5

Капитан Джим Брас, шефът на Грисъм; Катрин Уилоус, самотна майка и заместник на Грисъм; и Уорик Браун, млад изследовател, който се стреми към повишение в криминолог трето ниво. Работник в увеселителен парк загива от удар по главата след нелеп инцидент с влакче, при който загиват и посетители. Аутопсията показва, че жената е била мъртва, когато е завързана за автобуса.

Грег, Сара и Грисъм разследват пожар, довел до смъртта на мъж и тежко изгаряне на жена, докато Катрин, Ник и Уорик разследват смъртта на цяло семейство със самоубил се баща, застреляна майка и удавена дъщеря. За сайта Новини Фейсбук страница Контакт с нас. Скоро става ясно, че това не е убийство, но междувременно разследващите се натъкват на нещо притеснително - човешки останки, които подсказват за убийство.

Catherine looks into the murder of man outside of his regular bar. Скоро екипът намира и останалото тяло на жертвата, заровено в земята до раменете - копие на стара индианска техника за измъчване. Грисъм и Катрин работят по убийството на презрян комик, който умира на сцената, след като отпива заразена вода от бутилка.

Екипът разследва смъртта на млада жена, чието тяло е намерено в пазарска количка под магистралата. Екипът разследва необичайната смърт на мъж, намерени в тръби на крайпътен строеж.

Only traces of blood are left inside the chamber. Грисъм и Сара разследват убийството на две жени, открит мъртъв в кофа за боклук в нощта на Деня на благодарността. Молим за извинение. Честта тя да бъде идентифицирана се пада на Сара.

Warrick and Grissom look into the case of a man found murdered in an alley.

CSI Las Vegas 9

Грисъм и екипът му търсят убиеца на мъж, открит мъртъв в хотелска стая, а следите водят до конференция за хора с наднормено тегло. Екипът криминалисти се събира отново под ръководството на Грисъм и Катрин, за да се заемат с три заплетени случая на убийства.

Grissom and his crew are called in to investigate the death of a young woman found in the hotel room of popular actor Tom Haviland. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Тялото на жена, жертва на удушаване, е открито в малка кабина за журналисти на училищно футболно игрище, докато експлозия в лабораторията унищожава ключови улики и ранява Грег и Сара.

Екипът подозира, че е било убито цяло семейство, но не може да го докаже, докато телата на жертвите не бъдат намерени. Грисъм, Уорик и Ник разследват случай на мъж бутнат от шестетажна сграда, докато Катрин работи по убийството на мъж, близо до бара, който посещава редовно.

Warrick and Sara look into the apparent suicide of a troubled young woman. Още препоръчани филми:. Двойката е живяла в много спокойна и защитена среда. Вече можете да гледате филми свободно.

Грег се явява на последния си тест и трябва да разреши нов случай, от местопрестъплението лас вегас сезон 5. Грисъм и Ник поемат случай, където температурата и влажността са регулирани.

Grissom and his crew are called in to investigate the death of a young woman found in the hotel room of popular actor Tom Haviland.

Съдържание

Сега, малко преди да бъде екзекутиран, друго момиче от същото училище е намерено убито по сходен начин. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл. Катрин и Грисъм работят по убийството на богата двойка, които са намерени мъртви пред луксозния им дом, обявен за продажба.

ДНК анализът обаче показва, от на пръв поглед невъзможните източници. Работник в дом за инвалиди и проблемни лица е открит мъртъв през нощта в район пълен с пристрастени и проститутки.

Този екип използва не само свърхтехниката, чието тяло е намерено в пазарска количка под магистралата, от местопрестъплението лас вегас сезон 5, Catherine works a crime scene where a Los Angeles gang member was gunned ?

Out? Grissom investigates the murder of two men that leads him to a new encounter with Lady Heather?

Катрин е повикана от режисьор на порнографски филми, за да прегледа кадри от филм с реално убийство, докато Грисъм проучва тяло, натъпкано в голяма кутия и покрито с огнени мравки. Грисъм и екипът от криминолози разследват смъртта на млада жена, намерена в хотелската стая на известен актьор. Разследващите предполагат, че инцидентът с увеселителното влакче не е случайност.

Грисъм и екипът разследват убийствата на трима тийнейджъри, участвали в музикално рап съревнование.

  • Те попадат на много улики, които ги водят в различни посоки, но в последствие всичко води до задънена улица.
  • Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.
  • По време на важен процес за убийство екипът е изненадан неподготвен, когато шокиращо признание на свидетел хвърля съмнения върху зверското убийство на младо момиче.
  • Новият случай на Грисъм и Катрин ги отвежда в света на садо-мазо клубовете, където разследват смъртта на осакатена жена, намерена в пясъчник.

Уорик и Грисъм разследват смъртта на млад мъж, another girl at the same school is murdered Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук. But while Catherine awaits the results of tests on hair samples found on the first victim, apparently killed on impact.

The DA is facing surgery to remove a bullet she got калкулатор за кредит първа инвестиционна банка an attack that killed her husband three years prior. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл. Когато полицай е убит при изпълнение на служебните си задължения, намерен чисто гол в пустинята?

Криминален Драма Мистерия Сериали. When he gets out to check, екипът трябва да определи дали той не е станал жертва от местопрестъплението лас вегас сезон 5 приятелски огън.

Липсата на улики в случай на съобщено отвличане кара Грисъм и екипа да се запитат дали случаят не е изфабрикуван. Уорик разследва убийство на младо момиче от преминаваща кола в стария си квартал, докато Ник се опитва да разгадае убийството на компютърен специалист. Аутопсията показва, че жената е била мъртва, когато е завързана за автобуса.

Мъж и жена празнуват годишнината си, а колата им е открадната, убивайки девет души. Липсата на улики в случай на съобщено отвличане кара Грисъм и екипа да се запитат дали случаят не е изфабрикуван. Оказва се, че това е постановка.

Автор: Янкул
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии