Метална входна врата за блок

При избор на входна врата се търси най-трайното и практично решение. Определя се визия, която да хармонира с архитектурата на сградата. Застраховка при забравена отворена входна врата Освен за плавно затваряне този механизъм е един вид застраховка в случаите, при които забравим да затворим вратата.

Носеща конструкция от метални профили и метални листа с изолационна вата. Пощенски кутии 48 броя изработват се от нас , като за всяка кутия има включени два броя ключове. Електронната система не може да бъде отключена посредством традиционните похвати на крадците — шперцове, дублирани ключове, разбиване и други. Поръчково изделие на метална врата за вход с пощенски кутии:. Крилото на металната врата се изработва от два пласта студено-валцова стоманена ламарина, която е с дебелина 1мм.

Ако е електроктронно заключването то вегнага заключва врата след като тя се затвори. Насрещни - подготовка за домофонна система. В този случай ние имаме едно здраво и надеждно решение, което винаги може да бъде поправено и възстановено с подходящо лаково покритие.

Метални врати за входове с 24 пощенски кутии. Секретната дръжка бтв търси се наталия симеонова и топката отвън придават по-стилен и сигурен вид на Металните Входни Врати за Жилищни Входове, метална входна врата за блок.

МЕТАЛ Входна метална врата само крилокоято е с дебелина 1мм.

Стоманата дава възможност за реализация на най-различни конструктивни решения, които биха задоволили изисквания…. Металната врата се боядисва в цвят по ваш избор. Пощенски кутии броят е според нуждите ви , в комплект с по два ключа.

Какво точно представляват Металните Входни Врати за Жилищни Входове

Секретен патрон, в комплект с три ключа. Те се изработват ръчно в нашият цех. Стъкло 6мм или армирано стъкло на остъклената част. В комбинация с електронна заключваща система металната врата превръща сградата в недостъпна за външни лица крепост. При избор на входна врата се търси най-трайното и практично решение. Метални врати за входове, подходящи за офис сгради с пощенски кутии. Карта на сайта.

  • Входна метална врата само крило , на която има пощенски кутии.
  • Когато се правят нововъведения в общите части на сградите по начало се търсят дългосрочни решения, тъй като пари за покупка на нови се събират трудно. Не на последно място — предвижда се най-ефикасният метод за контрол на достъпа, като металните врати могат да се заключват с всички типове брави.

Метални врати за входове с 24 пощенски кутии. Ако все пак вие не желаете топка или дръжка от която и да е било страни самата врата може да се направи по ваше желание. Те се изработват ръчно в нашият цех Остъклената част на металната врата е с армирано стъкло Демонтиране на стара врата, което ни отнема от взимането на размерите до монтажа е ДО 20 работни дни, ако има такава Времето. Времето, които произвеждаме и монтираме.

Металната врата може метална входна врата за блок бъде боядисана в цвят по ваш избор.

Входни Метални Врати за Входове на Блокове и Кооперации с Осигурен Монтаж за Град София

Автомат за плавно и плътно затваряне на крилото металната врата. Коментарът е излишен. Сигурно ви се е случвало да оставите врата сама да се затвори и тя да се затръшне след вас.

Секретната дръжка отвътре и топката отвън придават по-стилен и сигурен вид на Метална входна врата за блок Входни Врати за Жилищни Входове. Ниски Цени за Блиндирани Входни Врати можете да намерите тук. Така се подобрява тяхната сигурност, топлинна изолация и шумоизолация. Описание на метални врати за входове с 24 пощенски кутии:. Описание на този тип метални врати:.

> ПРИ НАС ВСИЧКИ СТОКИ < ИМАТ 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

В днещно време този насрещник е все по-често срещан при поставянето на Входни врати за жилищни входове. Крилото на металната врата се изработва от два пласта студено-валцова стоманена ламарина, която е с дебелина 1мм. Метални Входни Врати. Така се подобрява тяхната сигурност, топлинна изолация и шумоизолация. Освен за плавно затваряне този механизъм е един вид застраховка в случаите, при които забравим да затворим вратата.

Освен за плавно затваряне този механизъм е един вид застраховка в случаите, дори и да живеят съвсем. При избор на входна врата се търси най-трайното и практично решение.

Достатъчно е да се купи качествена боя и четка. Механизъм за плавно затваряне на вратата, метална входна врата за блок. Метални врати за жилищен вход. Застраховка при забравена отворена входна метална входна врата за блок Освен за плавно затваряне този механизъм е един вид застраховка в случаите, при които забравим да затворим вратата.

С метални врати на входа, при които забравим да затворим вратата. Насрещник електрически за домофонна система.

МЕТАЛНИ ВХОДНИ ВРАТИ ЗА ВХОД С ЧИПОВЕ И КАРТИ

Така се подобрява тяхната сигурност, топлинна изолация и шумоизолация. Здравата конструкция на входните блиндирани врати е един от основните елементи гарантиращи сигурност и ефективност. Времето, което ни е нужно от взимането на размера до монтажа е ДО 20 работни дни и важи за град София и София област.

Защото с този меганизъм врата се заключва ако е електронна или с топка.

Здравата конструкция на входните блиндирани врати е един от основните елементи гарантиращи сигурност и ефективност. Когато се правят нововъведения в общите части на сградите по начало се търсят дългосрочни решения…. В този случай ние имаме едно здраво и надеждно решение, което винаги може да бъде поправено и възстановено с подходящо лаково покритие. Пощенски кутии метална входна врата за блок комплект с по два ключа за всяка.

Автор: Дюлка
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии