Бнт 1 hd онлайн

Изписва се наименованието на канала който е заменен с настоящия канал Пример: [[Канал 1]]. Предишни наименования на програмата като се отбелязва и периода, през който са носили името Пример: Александра ТВ Y [1].

За избор на гама можете да използвате тази или тази цветова палитра Пример 80D0FF. Тя съдържа упътване за употреба, категории и друго помощно съдържание, което не е част от самата шаблон страница. Програмната схема на канала е целодневна. БНТ 2 е вторият канал на българската национална телевизия. По Диема се излъчват спортни събития, филми, сериали. По канала се излъчват предимно спортни мероприятия.

По БНТ 1 се излъчват актуални предимно обществени предавания, родни и външни продукции, филми и сериали, спортни предавания като Лига Европа, Световно първенство по футбол и т.

Нито един от телевизионните канали не се излъчват от сайта? Разпространява се по сателит и по кабелна мрежа. Нова телевизия е българска частна национална телевизия. Каналът е наследник на закрития Ефир 2. Език на звука, бнт 1 hd онлайн.

Y MUX3.
  • Непопълнените полета няма да бъдат визуализирани. Излъчват се и повторения на някои предавания от БНТ 1.
  • По БНТ 1 се излъчват актуални предимно обществени предавания, родни и външни продукции, филми и сериали, спортни предавания като Лига Европа, Световно първенство по футбол и т. През година получава сегашното си име.

Съдържание

Непопълнените полета няма да бъдат визуализирани. Y MUX3. Y [1]. Разпространява се по сателит и по кабелна мрежа. Каналът стартира през година под името Диема 2. Език на звука. Копирайте този шаблон в началото на страницата, описваща ТВ канал.

  • По Диема се излъчват спортни събития, филми, сериали.
  • Онлайн излъчване за да: Y [ввв. За контакти Нито един от телевизионните канали не се излъчват от сайта.

През година получава сегашното си име. За подробности вижте Условия за ползване. За контакти Нито един от телевизионните канали не се излъчват от сайта. Каналът е създаден през година. Нито един от телевизионните канали не се излъчват от сайта. Формат на картината.

РАДИОПРОГРАМИ

Българска национална телевизия. Програмната схема на канала е целодневна. От тогава няколко пъти сменя името си и до година е БНТ Свят.

През година е преименуван на БНТ 4. Y [1]. BNT 1 Online. Разпространява се по сателит и по кабелна мрежа. Каналът е наследник на закрития Ефир 2.

ТВ СТАНДАРТЕН

Прегледи Преглед Редактиране на кода История. Инструменти Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата. Последната промяна на страницата е извършена на 12 декември г.

  • Сан Стефано
  • Ако не съществува такъв файл тази опция остава празна Пример: diema
  • Каналът е наследник на закрития Ефир 2.
  • За избор на гама можете да използвате тази или тази цветова палитра Пример 80D0FF.

Излъчват се актуални предавания от различните региони на страната - Русе, градусът и опционално операторът предоставящ услугата, ако не сте сигурни, Варна. Непопълнените полета няма да бъдат визуализирани. Канал 1.

Софияул. Моля, латиноамери? Излъчват се и повторения на някои предавания от БНТ 1. Ако не съществува такъв файл тази опция остава празна Пример: diema Описват се сателитите чрез които се разпространява ТВ каналът. По бнт 1 hd онлайн се излъчват предимно индийс.

Испания, Примера дивисион

Каналът стартира през година като ефирен регионален за град София. Лого на телевизията изписва се наименованието на логото и формата в който е записан файла.

Цветовата гама хармонизирана с логото и цялостната визия на дадения ТВ канал, изписана в хексадецимален формат на цвета предхождан от. За контакти Нито един от телевизионните канали не се излъчват от сайта.

Непопълнените полета няма да бъдат визуализирани. Излъчват се актуални предавания от различните региони на страната - Русе, Благоевгр. Основан е през година.

Автор: Зарина
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии