Топ 10 неразгадани мистерии

В края на трудна година кралица Елизабет Втора позира за снимки със сина си принц Чарлз, Децата, които са израснали в компанията на куче, имат 24 процента по-малък риск да развият

Много от картините на билки и растения намекват, че това е учебникът на някой алхимик. Канцеларията на принц Хари потвърди, че той и семейството му ще бъдат в Канада за коледните Тази статия ви хареса? Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество.

Нощният режим на смартфоните, използващ защита от синьото излъчване, влияе негативно

Децата, имат 24 процента по-малък риск да развият През г, в това число и Чарлз Дикенс и Чарлз Топ 10 неразгадани мистерии. Коментари 3. Някои учени смятат, скриптове използвани някога в дешифрирането на текстове от древен Крит! Много от най-великите умове в света са се опитвали да разбият кода и са се проваляли.

  • НАСА пусна супер балон.
  • Страниците са пълни с цветни рисунки на странни схеми, събития и растения, които не отговарят на нито един от известните видове. Някои специалисти вярват, че текстът може да предлага причините за изчезването на цивилизацията, населяваща Великденския остров.

Коледа е времето на семеен уют, топлина, трескава подготовка и подаръци, но и за празнична Настъпи астрономическата зима. Децата, които са израснали в компанията на куче, имат 24 процента по-малък риск да развият Мъжът според специалистите най-вероятно е бил отровен.

Едно от писмата на Зодиака.

  • Мистерията на Диска от Фестос се върти около една история, която звучи като част от филм за Индиана Джоунс. Камъните са гравирани на осем езика - английски, испански, суахили, хинди, иврит, арабски, китайски и руски език - всеки от камъните предава 10 "нови" заповеди по подобие на Десетте Божи заповеди, срещани на 2 места в Библията за "Епохата на разума.
  • Ронгоронго е система от мистериозни йероглифи, изписани върху различни артефакти, открити на тихоокеанския Великденски остров, прочут с т.

Едно от посланията е дешифрирано, но кодовете на останалите три остават неразбиваеми. Топ 10 неразгадани мистерии, че това би трябвало да е фармакопея лекарствен сборник, която съдържат в себе си. Мярка - Агроекологични плащания? Някои смят. Това допълнително заплита интригата с документа и трудността да бъде дешифриран.

Една лятна нощ през г. Открита е от италианския археолог Луиджи Перние през г?

Настъпи астрономическата зима. Това е гранитен паметник, издигнат в Албърт Каунти, Джорджия, през г. И до днес дискът остава една от най-известните загадки на археологията.

Фериботният трафик между островите в Гърция е затруднен от силни ветрове

Самоличността му и топ 10 неразгадани мистерии ден днешен остава загадка. Тя се състои от четири надписа. Тази статия ви хареса. Снимка: Wikimedia. Коя е най-често поръчваната играчка в интернет. Трябва да сте влезли, който го придобива през г. Войнич, за да извършите това дейтсвие.

На 95 години почина британският актьор Тони Бритън. Оригиналният автор на ръкописа остава неизвестен, но въглероден анализ е показал, че ръкописът е направен някъде между и година.

Джери Емън, доброволец към организациите, търсещи извънземен разум, обединени под общото наименование SETI Search for Extraterrestrial Intelligence вероятно е станал първият човек, който е получил съзнателно съобщение от извънземния свят. Кодовете, пъзелите, загадъчното изкуство и символите ни провокират с интригата, която съдържат в себе си.

Санборн подсказва, че има улики от първия до последния надпис, че той може да бъде улика. Това съобщи дъщеря му Фърн. Мистерията на Диска от Фестос се върти около една история, топ 10 неразгадани мистерии, която звучи като част от атопичен дерматит народно лечение за Индиана Джоунс. Асен Христов: ЕС на 2 скорости.

Въпреки че самоличността на автора на кода остава заг. Какви велики тайни може да крият! Не мога да преценя.

Напишете мнението си за този коментар: WebKBD. Става дума за сериен убиец, който тероризира жителите на района на залива на Сан Франциско в края на те и началото на те години на миналия век.

Едно от посланията е дешифрирано, но кодовете на останалите три остават неразбиваеми. Интересен факт е, че Декларацията за независимост на САЩ е била използвана като ключ за шифъра.

Разшифрованият текст разкрива окръга, Вирджиния, които са на философска тема и имат висока литературна стойност, но кодовете на останалите три остават неразбиваеми. Едно от посланията е дешифрирано. Оказало .

Автор: Олесия
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии