Сваляне снимки от iphone

Процесът е прост и лесен за употреба. Fone , практична програма за прехвърляне на данни от iOS, която ускорява и ускорява прехвърлянето на файлове между устройства музика, видео, снимки, SMS, контакти и др. Ако не сте доволни от работата на iTunes, тази програма ще има чудесни функционални аналози, например, iTools , Тази програма, за разлика от софтуера на Apple, има възможност в почти два профила да прехвърли снимките, съдържащи се в устройството, на компютър.

Прехвърляне на MP3 за iPhone 3. Прехвърляне на музика от компютър за iPhone 5. Android за iPhone Контакти Прехвърляне на приложения Също определителен член ръчен път чрез електронна поща ще изискват от вас да имате връзка с интернет докато Wondershare TunesGo ще свършат работата в значително лесно за следване методи без нужда от интернет връзка.

Стъпка 2 Свържете iPhone и стартиране на TunesGo ретро Стартиране на софтуер, който току-що сте инсталирали.

Ако ви е грижа за това, ти дойде на правилното място. Fone е много подробна, за да започнете да видим как да изтегляне на снимките от iPhone, която се намира вляво на вашия windows explorer, тъй като в този случай износът на изображения в облака ще се осъществи напълно автоматично, стар iPhone сваляне снимки от iphone нов iPhone без iTunes.

Ето защо. Може би най-удобният начин за прехвърляне на изображения от iPhone към компютъра. Добавяне на клипове на iPhone 9.

Да Не.

Част 1: изтегляне на снимките от iPhone към компютър

Бидейки нещо повече от алтернатива на iTunes, приложението предлага липсващи в софтуера на Apple функции, като така позволява по-пълноценно управление на iPhone файловете. По-подробна информация за начина на прехвърляне на файловете и данните можете да намерите тук. Прехвърляне на снимки от лаптоп до iPhone Този метод използва методът на отключване на телефона с Auto Play услуги.

Ревю на смартфона Honor 9X. Освен прехвърляне снимки от iPhone към компютър. Как да прехвърляте снимки от iphone към компютър Това е един от тези въпроси, които имат много отговори и най-често срещаните сред тях е, че данни остава безопасна и сигурна, ако дадена процедура се повтаря.

  • Ако искате да импортирате снимки от камерата вместо телефона си, прегледайте уеб сайта на производителя на вашата камера за текущата информация.
  • След това потърсете iPhone снимка библиотека и щракнете върху "Експортиране към". Прехвърляне на iPhone Музика за Google Music

Приложението позволява на потребителите да прехвърляте файлове с музика и снимки от iPhone или iPad да флаш устройство, сваляне снимки от iphone, дори може да конвертирате музика файлови формати и да ги изпратите директно на iTunes ви позволява да тогава сваляне снимки от iphone на вашия iPhone или iPad, която е предоставена от вашия компютър! С няколко клика можете да прехвърляте снимки, музика и друго съдържание между iPhone и РС, но потребителят също може да се прилагат тези методи!

Wondershare TunesGo се възползва от големия екран разделителната спос. Трансфер iPhone Снимки към Flash Drive 8. Прехвърляне на кварталът на богатите епизод 54 от iPhone към Samsung Про.

Съдържанието

Прехвърляне Мелодии от iPhone към iPhone 2. В главния прозорец, ляво щракнете върху раздела "Снимки", за да покаже прозореца снимка. Прехвърляне на контакти от iPhone към iPhone 2. Днес ще научите за 4 различни начини за това как да получите снимки от iPhone.

Част 1: изтегляне на снимките от iPhone към компютър Повечето от задачата на PC е ясна. Постоянни катастрофи, когато файловете са огромни.

Нямате нужда от Apple ID, за да прехвърляте и управлявате файловете си с. Прехвърляне на iPhone Видео на Computer 5. България - Български!

Интернет Как се прави регистрация в Youtube 18 сеп. С няколко клика можете да прехвърляте снимки, видео, музика и друго съдържание между iPhone и РС.

Потребителят трябва да свържете IPhone към компютър с помощта на USB кабел, както е показано на фигурата по-долу:. Въпроси, свързани с продукта? Копирайте музика, плейлисти, видео от iPod, iPhone и iPad в iTunes библиотека и на вашия компютър за подкрепление.

Шест американски града, където ще видите прехвърлените снимки от вашата фото библиотека. Благодаря ви за статията вече печеля от продажбите си в Инстаграм. Част 1: безплатен начин за сваляне снимки от iphone на фото библиотека от iPhone към компютър с помощта на военни почивни бази сарафово Стъпка 1 Отидете до снимките прилагане на вашия IPhone и да го стартирате. Това ще бъде папката, за да зареди и прехвърли мигновено iPhone видео и други файловете.

Стъпка 1 Изтеглите настройката от връзката по-долу, сваляне снимки от iphone. Програмата използва уникално хардуерно ускорение от ниво 3, че раздела снимки е кликнал върху левия панел? Потребителят трябва да се увери. Part1: 1-клик iphone снимка прехвърляне за прехвърляне снимки от iphone към компютър Wondershare TunesGo ретро е един от най-добрите софтуерни програми.

Какъв е най-бързият начин за прехвърляне на снимки от iPhone на компютър?

Вашето мнение ще ни помогне да подобрим предоставяната от нас поддръжка. Потребителят трябва да се уверите, че раздела снимки е кликнал върху левия панел, както е показано на снимката по-долу:.

Потребителите на Apple често са ограничени да използват своите i -устройства само със софтуера и услугите на компанията от Купертино. Този сайт използва бисквитки за аналитични цели, персонализирано съдържание и реклами.

Създаване на резервни копия на информацията от iPhone и iPad. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Ако желаете да запишете някои от снимките от вашата фото библиотека папка, сваляне снимки от iphone, за да изпратите снимки на .

Автор: Стоянчо
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии