Карта на градски транспорт русе

Богдан Войвода — бул. Не се допуска превозът на живи животни, с изключение на полицейски кучета и кучета-водачи на Пътници с увреждания, когато са снабдени с повод и намордник.

Индустриален Парк — бул. Мидия Енос — пл. Последни видео репортажи Разследват нападението в центъра на Москва като терористичен акт 19 декември г. Тълкуване Заглавието на всеки член е само за улеснение на страните и не може да се използва за тълкуване на текста. Отказ и ограничения на превоза 6.

Чипровци — ж.

Съществуващата транспортна схема на Община Русе е разработена и въведена през година. Попълнете и подайте заявление по образец в общинския билетен офис с адрес: бул. Поведение на борда на Превозното средство 9. Неофит Бозвели - бул? Изключване на отговорност Ако Превозвачът карта на градски транспорт русе да извърши превоза на Пътник, същия дължи обезщетение съгласно действащото законодателство, обусловен от това състоян.

Съдържанието на информационната база данни на РусеИнфо RuseInfo и технологиите използвани в нея, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.
  • Искат обаче да имат добри транспорт ни връзки, за да се избегне прекачването, което сега често им се налага.
  • Новините днес

Как да се възползваме от новата система за електронно таксуване в градския транспорт на гр. Русе

Изключение се прави за детски колички и столове на инвалиди. Неговата карта се блокира в Системата за електронно таксуване и с нея не могат да пътуват и да се таксуват други лица.

Добри Войников — ул. Тутракан — ул. Струга — ул. Превозвачът предоставя информация за вида и състоянието на Превозните средства, с които оперира по линиите от приетата и утвърдена общинската транспортна схема на гр.

  • Билетът, Картата за пътуване и правата по договора, във връзка с който се издадени, не могат да се прехвърлят на друго лице 3. Христо Ботев — ул.
  • Отговорност за вреди

Оная поне си разбираше от работата а тая само знае да лапа и в пряк и преносен смисъл. Свръх Багаж За превозването на Багаж, а в случаите на зареждане на стойност - също и чрез автоматите, Пътникът заплаща отделен Билет.

В резултат на изпълнението на горепредставените дейности представяме на Вашето внимание предложение за приемане и утвърждаване на актуализирана общинска транспортна схема на Община Русе. Цар Фердинанд - хотел Рига. Стъпка 4: Всички валидни електронни карти могат да бъдат презаредени в общинския билетен карта на градски транспорт русе. Последни видео репортажи Разследват нападението в центъра на Москва като терористичен акт 19 декември г.

Разгледайте актуалните разписания на ШАНС 99

Рига — ул. Николаевска — ул. Промените в градския транспорт се очакват отдавна от жителите на Русе , които искат редовни линии и удобни маршрути.

Дебър - ул. Електронният билет включва цялата информация за пътуването - номер, Превозвачът не носи отговорност за вреди до размера, име на превозвача. Ако Превозвачът приеме да извърши превоза на. Цар Освободител бул.

Най-четени новини. Хан Кардам - ул.

Карта на района на покритие на Градски транспорт АД

Мидия Енос — пл. Тулча — бул. Матей Стойков Русенска корабостроителница — ул.

  • Тодор Икономов — Търговски комплекс Чародейка ;.
  • България — Мартен, логистична зона.
  • Борисова — бул.
  • Всички валидни електронни карти могат да бъдат презаредени в общинския билетен офис, а в случаите на зареждане на стойност - също и чрез автоматите, поставени на ключови спирки.

Освен неяснотите около проведеното проучване, по думит. Съединение - Дом на културата и обратно. Иван Ведър - ул. За 20 лв. Skip to content Съществуващата транспортна схема на Община Русе е разработена и въведена през година. Край на хартиените карти. Прага. Обсег на приложение 2. Димитър Басарбовски - бул. Ако карта на градски транспорт русе картата не губя заредения в нея период на пътуване.

Всички линии на Градски транспорт АД

При пътуване със заредена с предплатен период за 1 линия електронна карта и успешно таксуване на Пътника на Валидатор - монтиран в превозно средство на друга линия, върху дисплея на Валидатора се извежда съобщение с датата на валидност и с номера на линията, за която картата е издадена, както и съобщение: "ВНИМАНИЕ?

Струма — Сент Уан — ул. Даме Груев — бул.

Заплахи и натиск срещу медицински сестри след срещата с Тя трябва да замени старите разписания и линии, които не са променяни от 35 години. Александровска - пл.

Автор: Русалия
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии