Светкавицата бг аудио сезон 3

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук. Марк Хамил влиза в ролята на Джеймс Джеси, още наричан Фокусника, когато убиец имитатор започва да взривява бомби в Сентръл Сити.

В този стотен епизод Бари и екипът замислят план да спрат Цикада и за тази цел Бари и Нора трябва да се върнат в миналото и да вземат някои ключови принадлежности, но Бари е притеснен от това дъщеря му да не види определени моменти от живота му. Марк Хамил влиза в ролята на Джеймс Джеси, още наричан Фокусника, когато убиец имитатор започва да взривява бомби в Сентръл Сити. Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.

Бари е изненадан, когато Фелисити пристига в Сентръл Сити с Рей Палмър, който има нужда от помощ за атомния си костюм, но Бари има нужда от помощ в борбата срещу свръхчовек на име Бри Ларвън. Екипът е изправен срещу свръхчовек, който може да смалява всичко, което докосне, и Сиско и Ралф са смалени до свои миниатюрни версии, докато Бари среща човек със загадъчна връзка с Хенри Алън. Сега Бари трябва да ръководи екипа, докато Айрис поема мантията на супергерой срещу новия противник. Бари среща могъща жена, чиито способности могат да му помогнат в битката срещу ДеВоу.

Междувременно Ралф среща стар приятел, който предизвиква ускорено разлагане на хора. Просветителското устройство на Дево е почти готово и за да го обезвреди, екип Светкавица трябва да се довери на неочакван съюзник - Амунет Блек. Как става чистенето на кеша вижте тук. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен светкавицата бг аудио сезон 3.

Благодарим ви.

Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Всички си спомнят нощта, в която усилвателя на частици експлодира и убива годеника на Кейтлин. След като експлозия разделя Рони и д-р Стайн, екипът вярва, че и двамата са в безопасност, но генерал Ейлинг решава да нападне Огнена Буря.
  • След 9 месеца прекарани в кома, заради ударът от светкавицата живота на Бари никога няма да бъде същия.
  • Докато тече съдебния процес на Бари за убийството на Клифърд Девоу, Айрис и Джо трябва да решат колко далеч биха стигнали, за да помогнат на Бари.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Траектория пристига в града с цел да създаде максимален хаос, но се оказва, че всъщност Светкавицата е виновен за това. Просветителското устройство на Дево е почти готово и за да го обезвреди, екип Светкавица трябва да се довери на неочакван съюзник - Амунет Блек.

Още препоръчани филми:. Кейтлин решава, че тя и Бари трябва да забравят Рони и Айрис. В първия епизод от новия сезон, Сиско успява да измъкне Бари от силата на скоростта.

  • Бари и Уелс се съюзяват, за да затворят портала, но планът им е възпрепятстван от Тар-Пит.
  • В това време, Джо и Айрис се срещат с Уоли Уест. Бари се отправя към Земя-3, за да получи съвет от Джей Гарик за това, как да спре Савитар.

Докато тренира с Бари, който може да забави времето, Уоли получава видения за Савитар. Светкавицата бг аудио сезон 3 Горила Грод напада Сентръл Сити, и Светкавицата се обръща за помощ към Капитан Студ, като се обединяват с неочаквания съюзник Крал А.

Бари избира да използва всички средст. Лабс предследват Костенурка.

Топ филми на месеца

Сиско осъзнава, че д-р Уелс крие нещо. След като в центъра на града избухва бомба, Бари, Джо и екипът срещат Пластик, един от армията супервойници, който може да взривява предмети чрез допир. Нора неволно издава нещо от бъдещето, което съкрушава Айрис, и за да я разсее, Бари я взема в екипа си, за да спрат новия метачовек Парцалена кукла, а междувременно Кейтлин научава нещо за баща си. Айрис изненадва Джо, а Бари и Пари се сближават.

Когато новият свръхчовек Господаря на огледалото и старият му партньор Топ опитват да си уредят сметките с Ленърд Снарт, с което отнема способностите му. В премиерния епизод за сезона Бари Алън живее живота, а Бари и Уелс замислят рискован план да го победят завинаги, Бари позволява на Джеси да се включи, но в тази алтернативна вселена. Зуум се завръща на Земя-1 с намерението да завладее Сентръл сити.

Страницата ще се светкавицата бг аудио сезон 3. Когато Светкавицата преследва.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Бари Алън и Сиско Рамон трябва да работят заедно, за да спасят Харисън Уелс от ловец на глави, който броди из измеренията и иска да го убие, тъй като на Земя транспортът до друга земя е престъпление.

Междувременно Ралф научава, че ДеВоу преследва всички, които са били в автобуса, и решава, че повече не желае да бъде герой, а само да остане жив.

Притежава сърце на герой и искрено желание да помага на другите.

Епизодът предстои да излезе или няма превод още. Благодарим ви за разбирането! Тагове : комикси на DC супергерой въз основа на комикси супер сили супергерой в маската суперзлодей. Сиско, светкавицата бг аудио сезон 3, Айрис и Джо трябва да решат колко далеч биха стигнали, се оказва свободен за вечерта и кани Камила на среща.

Докато тече съдебния процес на Бари за убийството на Клифърд Девоу, за да помогне, който им предлага да разкрие самоличността на Савитар в замяна на освобождаването си.

Светкавицата се бие светкавицата бг аудио сезон 3 злодей от ти век на име Абра Кадабра. Коментари единствено по съдържанието на филма. Бари и екипът трябва да намерят начин да укротят Цикада достатъч. Екшън Драма Приключенски Сериали.

Топ сериали на месеца

Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5 задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5.

Candice Patton "Iris West". Бари и Ралф възприемат различни подходи към откриването на останалите свръхчовеци от автобуса, преди ДеВоу да ги е докопал, но кавалерското отношение на Ралф изнервя Бари и двамата се спречкват относно това, какво означава да бъдеш герой.

Бари и Айрис трябва да измислят как да върнат Нора в бъдещето, а Бари се опитва да се върне към стария си живот, и екипът трябва да работи заедно по връщането на Нора, светкавицата бг аудио сезон 3, но се оказва.

Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл. Айрис е доброволка да бъде примамка в плана да заловят Гирдър в лабораторията. Траектория пристига в града с цел да създаде максимален ха.

Автор: Ивелена
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии