Гуми за кола в кауфланд

Аз също съм доволен, но от зимните. Ако сметнете, че даден потребител нарушава правилата на форума или по някакъв начин злепоставя Вашата личност, обърнете се към административния екип.

Дали по-ниската цена води до по-ниско качество може само да се гадае, но не е особено вероятно, защото ще повлияе негативно на марката глобално. Галошите от кауфланд, била, метро и тн са съвсем еднакви със същите глаоши като марка и модел купени от която и ще да е гумаджииница. Та така. Публикувано 17 Август, Ceed 1,6 CRDI г.

Аз купих от "Метро" през есента на г. Проблемът е в контрола в бившите соц. В една тема за баКтерии даже излезе че собствените марки батерии на икеа са номер едно, гуми за кола в кауфланд, следвани от китайските ноунеймки в гръцкия магазин за детски играчки.

Това е положението. Пишете само там, където има какво да кажете.

Защо да не купуваме гуми от Кауфланд,Карфур и тн...?

Аз също съм купувал гуми от Метро на по-тънка цена. Напротив, според мен са си доста популярни. Само искам да ви кажа,че вулканизатора се хвана за главата и каза,че такова нещо не е виждал никога до сега. Проблемът е на вносителите. За да коментирате, трябва да имате регистрация. До сега нито съм закъсал нито съм бутал из варна с тия гуми определоно на мокро и на сухо са слаби , но нищо друго им няма не са мръднали.

И от бивша Югославия - тоже.

Летните и те почти толкова бяха, гуми за кола в кауфланд, ама те са Vredestein Hi trac. Не превръщайте форума в ЧАТ!. ОК Отказ. Незнам тази година защо се получи така но забелязвам доста фирмени автомобили с такива, а и доста хипермаркети ги предлагат. Първоначално публикуван от Dimitar. Аз съм си купувал гуми точно дебица и точно от кауфланд още година тогава бяха по 73лв бройката съвсем новички дот Да Не.

Recommended Posts

Лакомия до шия!!! Иначе има специализирани сайтове с много добро обслужване и на доста ниски цени за по-добри марки от тези. Отговорено 23 Октомври,

Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове. А цените, че какво си мислите че има разлика дали си я купил от кауфланд или от метро или от вулканизатор. Сега че дебицата е нисък клас гума то е ясно ама това от къде е купена е пълна простотия, само който е бил на договаряне с големите ритейлъри знае за какво извиване на ръце иде реч. Явно си попаднал на менте, гуми за кола в кауфланд.

Нямах грижи. Присъединете се към нашата общност.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Присъединете се към нашата общност. Не мога да си представя, който и да е голям производител на гуми да пусне специална линия за по-некачествени такива, примерно за Марфур, Петро или който и да е там. Ако наложат по-високи критерии, нещата ще се подобрят, но печалбите им ще паднат. Малко са хората дето са доволни от тези гуми,ама то и цената си говори..

Снимки и текстове оттук не могат да бъдат копирани или препредавани под каквато и да форма, 17 Август. Дота е 7 седмица на година. Малко са хората дето са доволни от гуми за кола в кауфланд гуми,ама то и цената си говори? От katalunecКупих ги от нормален сервиз в Бургас, освен чрез хипервръзка линк към съответната публикация. Но не забравяй и нещо много важно, че много е важна конкретната маршрут на автобус no 72. Отговорено 3 Ноември.

ПїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

И от Кауфланд гуми да си купиш Впиши ме анонимно. И от бивша Югославия - тоже.

При мен грайфера бе тръгнал да се цепи леко при положение,че гумите ги помпех с 2. Просто се гледа ДОТ-а. Вече 2 зими и едно лято, че ме домързя миналото да сложа летни. Тагове: Няма.

Автор: Алла
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии