Ядрено магнитен резонанс цени русе

Преглед и отстраняване на спирала 30 лв. Амбулаторно неинвазивно изследване на кр.

Обучение в седеж, стоеж и ходене 10 лв. Цената му варира и е според необходимото количество-от до лв. Всички Текуща група. Повече подробности можете да прочетете ТУК. Карта на сайта. Лицево-челюстна хирургия:.

Превоз на болен от болницата до друго здравно заведение по мед, ядрено магнитен резонанс цени русе. Нашият изчерпателен справочник. Нативни и контрастни изследвания на глава, предлагани от дружеството, които не са служители на болницата. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, гър. Поставяне смяна гипсова имобилизация обикновен гипс горен крайник НАД лакътя. Издаване на удостоверения и служебни бележки на лица.

Подкожна тенотомия на Ахила - като етап от лечението на кривите крачета по Понсети. Диференциално броене на левкоцити в кръв - визуално-микроскопско изследване 5,50 лв Морфология на еритроцитите - визуално-микроскопско изследване 5,50 лв.

Рентгенография на хумерус в две проекции 20 лв. Оперативно отстраняване на остиосинтезен материал от челюстни или лицеви кости лв. Всички Текуща тема. Беше по здравна каса, чака одобрение само 2 седмици. Тоалет и обличане на труп в почивни и празнични дни.

  • Прекъсване на бременност по мед. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.
  • Микробиологично изследване на медицински персонал — носен секрет за стафилококово носителство.

Количествено изброяване на клетки в урина 4,50 лв! Лаборантката и докторката са страхотни хора и ще ти обяснят всичко. Обзорна рентгенография на корем 15 лв. Превръзка - голяма 20 лв. Вторичен гинекологичен преглед 15 лв.

Котьо - Ентусиаст Котьо.

Болници с Ядрено магнитен резонанс

Ако може да се чака, по-добре изчакайте направление, спестявате близо лв. Одонтектомия на ретиниран зъб лв. КТ на една област с контрасно усилване лв.

Отстраняване на малък повърхностен тумор,кондиломи,полипи с анестезия. Ценоразписът е поместен ТУК. Домашно посещение 50 лв. Цитонамазки - гинекологични 2 бр. Вземане на проба за микробиологично изследване:.

Образна диагностика

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Необходимо е пациентите да уведомяват лекаря за налични импланти в тялото им.

Вторичен медицински преглед 15 лв.

Беше по здравна каса, чака одобрение само 2 седмици. Отстраняване на малък повърхностен тумор,кондиломи,полипи с анестезия, ядрено магнитен резонанс цени русе. Билирубин директен 2,10 лв? Издаване на Удостоверение обр! Рентгенография на стъпало и пръсти в една проекция. Мануален масаж на цяло тяло. Първична обработка на рана, превръзка и налагане на шев.

Валидност на ваучерите

Изследване химичния състав на бъбречни конкременти. Сърдечно-съдов тест с натоварване. Екстирпация и марсупиализация на вагинална или Бартолинова киста.

IGF 1 Соматомедин С,инсулиноподен растежен фактор. Рентгенография на подбедрица в две проекции. Детето ми получи направление много бързо, но симптомите му бяха много сериозни.

Автор: Любодраг
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии