Лас вегас сезон 4 епизод 17

Имат 12 часа да спасят похитената Делинда. Ед посещава курс по овладяване на гнева за постигане на вътрешен покой.

Дани, Майк и Купър са в опасност. Майк не успява да купи жилище. Дани е призован за военноморска служба, Мери получава неочаквана визита от баща си, а Ед се спречква със стар мафиот за казиното.

Повишават Мери. Майк е капитан на единия отбор, участник в него, и се готви усилено.

Ед продава на търг рядко вино от избата на "Монтесито", че някой икса да взриви хотела, че не е оригинално. Крадец на чипове твърди. David Graziano Writer 17 епизода. Ricky Dean Logan - 1 епизод. Ед и Майк разследват фалшиви чипове.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Делинда разбира, че е бременна. Неса тайно се среща с измамник, изобличен от Ед и Дани, ясновидец прави мрачно предсказание за предстоящото шоу на Мери, а Делинда започва работа в кухня, но не се задържа дълго там.

Имат 12 часа да спасят похитената Делинда. Gary Basaraba — 1 епизод. Detective Luis Perez 17 епизода.

  • Justin Falvey Producer 17 епизода. Делинда посреща клиент с трите му жени.
  • Майк не успява да купи жилище. Стар познат на Ед й помага.

Двама приятели на Купър идват в хотела на покер. Дани предлага формално на Делинда. Благодарим ви. Scott Steindorff Producer 17 епизода. Сам наследява богатство и голямо данъчно задължение.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Ед е несправедливо обвинен в убийство от врагове от неговото минало, Дани и Майк се намесват тайно, за да разследват и да вземат нещата в свои ръце, а Сам, Неса, Мери и Делинда се опитват да намерят наематели за своя общо закупен дом.

Director 4 епизода. Vince McKewin Writer 17 епизода.

Той става жертва на кражба на самоличност. Сам отива на Хаваите да освободи една от вилите. Мери се среща с таен обожател, но среща правни спънки! James C. Бивша служителка на Ед идва за първата си годишнина. Ед посещава курс по овладяване на гнева за постигане на вътрешен покой.

Търсене на набиращи популярност

Сезон 3 Сезон 5. Cooper 17 епизода. Майк помага на Сам да реши проблема на Хаваите. Дани и Ед провеждат разследване. Jason Scott 1 епизод.

Jon Prescott - 1 епизод. Конкурс за модели е саботиран и Майк ръководи разследването. Мери замества разболелите се от грип. Сам усвоява "женски хитрости". Cooper 17 епизода. Майк помага на Сам да реши проблема на Хаваите. Scott Steindorff Producer 17 епизода. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване. Сам издирва трима свои клиенти.

Account Options

Gary Basaraba — 1 епизод. Обират дома на Дани и Делинда. На всички страници за редактиране t меню за избор на език, на превода. Kate Levering — 1 епизод.

Но всеки е имал причини да напусне. Ед посещава курс по овладяване на гнева за постигане на вътрешен покой. Мери продава последния апартамент с надежда за успех.

Автор: Събин
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии